Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Съпрузи отвлякоха жена

Мъж на 46 години и жена на 37 години, които са съпрузи, са задържани за отвличане в смолянския квартал "Устово". Срещу тях е образувано бързо производство. Това съобщи говорителят на Апелативна прокуратура - Пловдив Боряна Димитрова.
Сигналът за отвличането е подаден тази сутрин от мъж, който станал свидетел на отвличането на жената на улицата. Незабавно са започнали оперативно-издирвателни мероприятия от служители на ОД на МВР-Смолян и е била уведомена Окръжната прокуратура.
До момента е установено, че пострадалата жена е на 45 години. Тя е излязла от дома си и се е движила по улицата. Пътят ѝ бил препречен от семейството.
Двамата са издърпали пострадалата жена, която е била ударена няколко пъти по тялото и насила я вкарали в автомобил, след което колата е потеглила в посока село Бостина, област Смолян.
Малко по-късно автомобилът се върнал на мястото, откъдето е тръгнал, и пострадалата е била оставена отново на улицата, където е получила помощ от полицията.
Съпрузите, които са от Карнобат, са задържани за 24 часа. В момента се извършват действия по разследването. Разпитват се свидетели и предстои да бъдат назначени експертизи.дарикнюз

Публикувана на
25 Юни 2024 година