Новина от категория България
Архив на публикациите

Свалиха Геро от ефир

Нова телевизия свали предсрочно предаването "Скрита самоличност" и от днес на негово място в 20.00 часа ще гледаме повторения на "Черешката на тортата". Новото шоу, което води Герасим Георгиев-Геро тръгна на 3 юни, но веднага разочарова зрителите. Затова и Нова реши да заложи на сигурно и пусна предаването на шеф Иван Манчев на мястото на "Скрита самоличност".
Вчера от Нова телевизия официално обявиха, че шоуто, продуцирано от Маги Халваджиян приключва своя първи сезон тази седмица и че можем да го гледаме от понеделник до петък. Само няколко часа по-късно обаче програмата бе сменена и в 20.00 часа бе сложена Черешката, пише "Хотнюз".
Така зрителите не можаха да видят играта на застраховател, истински следовател и учителка са сред участниците, които ще се впуснат в атрактивно разследване за 100 000 лв., разпознавайки професиите на мистериозните личности срещу тях. В официалното съобщение се казва още, че предстои и втори сезон на "Скрита самоличност", но той едва ли въобще ще бъде излъчен с оглед на предсрочното сваляне на предаването.
Иначе заради масираната рекламна кампания "Скрита самоличност" привлече вниманието на зрителите с първия се епизод. Нова телевизията отчете голям успех. Шоуто победи конкурентите си от Би Ти Ви с 4,7 пункта по рейтинг във възрастовата група между 18 и 59 години. Зрителите изгледаха предаването само за да открият, че то е пълно разочарование. Нито е толкова помпозно, колкото се очакваше, нито е толкова забавно, нито е увлекателно, защото всичко в него зависи от голото налучкване. Няколко човека излизат пред състезателя, който трябва да познае кой с кого е роднина, като не му дават почти никаква информация за себе си. И това е всичко.лупа

Публикувана на
25 Юни 2024 година