Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Знаците, че това не е Той

Ако се срещате с някой мъж и имате съмнения дали си заслужава да инвестирате време, емоции и енергия, то най-вероятно това не е Избраникът. Въпреки това, за да бъдете сигурни, трябва да обърнете внимание на някои определени знаци. Именно те ще ви подскажат дали мъжът е този с главно М. В случай, че се намирате на такъв етап в живота си, че вече искате да срещнете бъдещия си мъж, значи по-добре да оставите всеки, който не е достоен за тази чест.
Ето и кои са знаците, че приятелят ви не е Избраникът:

1. Чувствате, че постоянно ви съди. Ако се притеснявате да бъдете себе си в неговата компания, защото той постоянно ви прави забележки, значи няма как да имате съвместно бъдеще с този човек. Правилният мъж ще ви обича заради това, което сте и никога няма да ви съди.
2. Не показва никакви емоции. Това е очевидно. Ако приятелят ви не показва никакви чувства и емоции, а вече се срещате в продължение на седмици, дори и месеци, всичко клони към факта, че това не е мъжът, от когото се нуждаете. Истината е, че ако гаджето ви имаше някакви чувства към вас, той със сигурност щеше да показва някакви емоции. Не очаквайте да чуете „обичам те“ веднага, но все пак трябва да чувствате някакво привличане и силна симпатия.
3. Не ви смята за приоритет. В случай, че приятелят ви често излиза без вас или пък лесно отменя съвместните ви планове, значи вие определено нямате толкова голямо значение за него. Правилният мъж винаги ще ви поставя на първо място.
4. Не успявате да комуникирате с него. Комуникацията е една от основите на здравата и успешна връзка. Ако изпитвате затруднение да говорите открито с вашия приятел, да обсъждате проблемите си, вашите чувства или дори ежедневните събития, значи той не е Мъжът.
5. Не му вярвате. Доверието е друга важна основа за една успешна връзка. Ако не вярвате на човека до вас, не може да му се доверите или се съмнявате в неговите думи, то определено трябва час по-скоро да си тръгнете от него.
6. Той ви лъже. Хващали ли сте някога гаджето си, че ви лъже? Не става въпрос за безобидни лъжи, а за истински такива, които са болезнени и вредни. Ако вашият приятел ви е излъгал къде е бил или с кого, това трябва да бъде предупредителен знак за вас. Дори в този момент да не е намесена жена, то има голяма вероятност това да се случи. А и когато човек лъже, той има какво да крие.
7. Не може да разчитате на него. Колкото и самостоятелни и независими да сте, все пак вие сте жени. И мъжът до вас е длъжен да ви помогне, когато имате нужда от това и когато помощта е в неговите възможности. Например, вашият приятел трябва да ви помогне, когато спукате гума, вместо да се размотава с приятелите си. В случай, че вие нямате тази подкрепа от гаджето си и не можете да разчитате на него сега, защо си мислите, че това някога ще се промени?
8. Не говорите за бъдещето. Когато двама души са заедно от повече време, напълно естествено е да започнат да обсъждат „следващата стъпка“. Ако вашият приятел не само, че не е готов сега за нея, но и отказва дори да обсъжда темата, значи трябва да го оставите. Той просто не е Избраникът.
9. Липса на секс. Това също е нещо, което може да доведе до много проблеми в една връзка. Още повече как мислите, че бихте били с един мъж цял живот, след като от самото начало не правите секс с него? Това няма как да бъде нормално, освен ако не смятате, че в изневерите няма нищо лошо.

Публикувана на
30 Януари 2014 година