Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП - 1 – 7 Февруари

[img1] Овен
21 март - 20 април

Съботният ден е зареден с активност, с желание за промяна в отношенията и начина на живот. Бъдете внимателни, във въздуха витае агресия, всеки на своето ниво се опитва да завладее по-високи и престижни позиции. Децата ще се опълчат срещу решенията ви, а и половинката ще дърпа в своята посока. В неделя се пазете от странични връзки и контакти. Не приемайте като чиста монета чуждите съвети и обяснения. В понеделник бъдете верни на принципите си, спазвайте обещанията, включете се, без да се замисляте, на страната на тези, чиято политика и действия одобрявате и приемате с цялото си сърце. Не се лишавайте от хубавата храна. Това е единственият ден за този месец, в който всичко прието се изгаря без остатък в организма. Вечерта в живота ви ще започнат кардинални промени. До дни може да получите покана за работа или учене в чужбина. Ако до края на седмицата заминете извън страната, дълго може да останете там и да намерите работа. На 4-и търсете контакти и срещи с хората, за които непрекъснато мислите. На 7-и провокациите ще са на всяка крачка. Пазете си документацията и не носете със себе си оригинали, за които нямате дубликат. Следобед шансовете за печалба нарастват. На 6-и ще бъдете приети и посрещнати с овации в местата, където отивате. От 7-и февруари до 1 март не подписвайте нови договори. На 7-и важното свършете до обед.
Телец
21 април - 20 май

Добре е в съботния ден да отворите собствено заведение и да стартирате нов бизнес. Пасивността в този ден носи само вреди и позволява на конкуренцията да ви елиминира. В неделя не предприемайте нищо под диктовка и нареждане отвън. За последствията ще плащате само вие. Не гостувайте на хора, с които не се разбирате. В понеделник е време за активни и настъпателни действия. Всичко да се прави по инстинкт и чувство. Сключените договори ще са дълготрайни. Хапнете си добре, няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в тъкани и енергия, а не се складира в мастните депа. Вечерта се приберете навреме у дома. На 4-и се включете в бизнес програми във връзка с чужбина. Обадете се на клиенти и партньори, планирайте за утре сключването на нови договори. На 5-и следобед Луната навлиза във вашия знак, минавайки през градусите си на финансова екзалтация. Някой може да стане богат, да направи ход, с който да надвие кризата или да спечели нещо неочаквано. Препоръчват се артистични изяви, покажете дарби и таланти и ще намерите подходящите спонсори. На 6-и търсете начини за внедряване в нова среда и на ново работно място. Каквото свършите в петък до обед, ще ви осигури права и предимства. След това, искате или не, ще работите за друг и лесно ще попадате под чуждо влияние.
Близнаци
21 май - 21 юни

Родените в първите дни на зодията ще имат на 1-2-ри неочаквани проблеми в бизнеса, а и личните им отношения излизат от рамките на добрия тон. Не предприемайте рискови инициативи и пътувания. Близо до вас конкуренцията отваря свой търговски обект и в бъдеще ще ви дърпа клиентелата. В неделя и в семейството ви може да се внедри провокатор. Не вземайте окончателни решения. Противопоказно е да се работи в екип. Отборите вървят към разпадане. Не е ден за запознанства. В понеделник ситуацията ще се преобърне във ваша полза и интерес, стига да не избързвате и да изчакате ходовете на конкуренцията. Следобед ще получите изгодни предложения. Творческата ви активност ви води към отдавна набелязана цел. Пътувайте, отстоявайте принципна политика. Ще ви харесат и одобрят за съвместна работа. Вечерта се приберете навреме, спазвайте правилата. На 4-и смирете недоволството, приемайте нещата такива, каквито са. Усмихвайте се повече, и на другия не му е лесно. На 5-и ще има подривна дейност във вашия сектор, ще се пускат слухове, може и вие да сте част от сценария. Действа вербалната магия. Пазете си документацията, вероятна е компроматна атака. До вечерта някой ще изкара лесно спечелени пари. На 6-и сутринта не коментирайте чуждите инициативи. На 7-и може да откриете своето място на сила, протекция и любов.
Рак
22 юни - 21 юли

Съботният ден отприщва късмета на родените до 1 юли. Не пропилявайте шансовете си, търсете начини за внедряване в нова среда, за отваряне на собствен бизнес или търговски обект. Направете си реклама. В неделя не е време за избор, особено между доброто и злото. Окопайте се на завладените в миналото позиции и не допускайте нови хора в средата и в компанията си. На 3-4-и може да се очакват обрати в отношенията. Засилва се тенденцията към скандали и рискови положения. Приберете се навреме вечерта в понеделник. За вторник сутрин не планирайте пътувания, особено с неизправна техника и в неприятна компания. Денят е неблагоприятен за консултантски услуги, заверки и регистрации. Повторете при друг специалист и диагностиките, които ви правят. На 5-и не тръгвайте с голямата лъжица. До обед защитавате чужди интереси или вървите в посока, изгодна за друг. Към края на работното време късметът ви се връща. Може да подпишете изгоден договор, да получите предложение или повишение. Нищо да не се отказва. Вечерта сте на прага на кармично предопределена среща и разговор. До дни и наследствен проблем ще се уреди. На 6-и оставете инстинктите да ви водят. Някой се стяга за чужбина или получава нужните покани и пари. На 7-и до обед вадете документи и разрешителни, намерете защитници за личната си кауза.
Лъв
22 юли - 22 август

Ако до момента сте строили планове и сте мечтали, добре е в този период да направите крачка към реализацията им на практика и в живота. В събота пасивността е нежелателна. Време е да поставите условията си, да се договорите за цени на стоки, услуги и доставки, да отворите търговски обект и да рекламирате дейността си. В неделя се пазете от въздействие, ще има опити да ви влизат в личното пространство, да ви ограничават или предлагат неизгодни варианти. Колективната работа не води до никъде. В понеделник се включвате в тридневен период на сили, възможности и късмет. Добре е на 3-и да потърсите подкрепа, да направите нужните стъпки към едно съвместно делово и лично партньорство. Печелят хората на дълга и тези, които водят принципна политика. Зачитайте своите и чуждите ценности. Диетите са противопоказни. В този ден не се пълнее. Направете си угощение. На 4-и се обадете на бизнес партньори от чужбина, не отклонявайте предложения и потърсете контакт с тези, за които непрекъснато мислите. На 5-и пътувайте до обед. В следобедните часове са възможни провокации и компромати. Пазете на сигурно място квитанции, писма и документи. Счупен домашен съд е лош знак. На 6-и губите пари, събирани за черни дни, правите неизгодни покупки и вложения. Смирете амбиции и недоволства. На 7-и мнението ви може да се окаже погрешно.
Дева
23 август - 22 септември

В събота и неделя се настройте на самозащита. Ще има опити да ви влизат в личното пространство, да ви ограничават в действията и принуждават да ходите там, където ви е неприятно и досадно. В събота прегледайте машинния си парк, наточете каквото трябва да се наточи и смажете каквото трябва да се смаже. В неделя ще се ядосвате, ако се подведете по чужд ум. Губите пари и престиж. На 3-и от вас се изисква точност и лоялност. Сключете нови договори или преподпишете старите. Отделете време за галаобед или вечеря. В този ден не се пълнее. Добре е да постъпвате както ви се харесва, да правите това, което ви се иска и ви привлича. На 4-и колелото на съдбата ще се завърти, ще има хора, които ще изпаднат от класацията и ще освободят място за вас. Не се колебайте да действате. На 5-и е време за публични изяви и дебюти. Луната навлиза в знака на хармоничния ви Телец. С един замах може да спечелите стабилни суми, да намерите по-добре платена работа и да се устроите на престижно работно място. Следобед са възможни провокации. На 6-и сутринта ще ви провокира и приказливостта на другите. Реагирайте на една клюка, без да правите коментари. Следобед може да намерите своето място на сила. Простете и се освободете от греховете. На 7-и важното да се свърши до обед. За събота сутрин не планирайте пътувания.
Везни
23 септември - 22 октомври

В събота се заемете с дейности, които възвишават духа и каляват тялото. С лекота се реализират мечти. Започнете нова инициатива, предложете нови възможности и перспективи на партньорите си. Пасивният човек ще претърпи поражение. В неделя не е ден за запознанства и следване на чужди съвети. Но с лекота бихте убедили някой да ви служи. В понеделник започвате силно, с активни действия и инициативи, които постепенно ще преминават в ръцете на друг. Тази вечер е рискова за родените около 1 октомври, 1 януари и 1 април. Не се опитвайте да се съберете и разберете, конфликтите са неизбежни. Може да се стигне до раздели и взаимни обвинения. Във вторник се събуждате с неприятна и агресивна мисъл. Бъдете особено внимателни в личните си инициативи и при пътувания. Не планирайте по възможност вадене на зъб до 5-и на обед. Може да решите внезапно да заминете за чужбина или да оставите работата си наполовина. Връзките се разпадат. На 5-и в трудна позиция са родените след 15 октомври. До обед изчакайте ходовете на околните, доверете се на интуицията и не повтаряйте стари грешки. Следобед конкурентите ви се издънват. Бързо заемете освободената пазарна ниша. На 6-и лесно се печелят пари. Една дума може да преобърне нещата при преговори. В петък ще заемете полагащата ви се позиция. Успехът ще ви следва.
Скорпион
23 октомври - 22 ноември

Всичко може да се постигне на 1-ви, стига да постъпвате честно и да действате по правилата. Защитавайте общи каузи и поемете протегнатата ръка. Пасивността е разболяваща и губеща, събудете се от летаргията и действайте активно. Ден за старт на нови бизнес инициативи и отваряне на заведения. Родените в първите дни на зодията може да направят изключително успешен ход. В неделя бъдете особено внимателни. Може да привлечете някого с парите и мечтите му и да го направите зависим от вашите интереси, но и обратното може да се случи. В понеделник е време за реформи и реорганизации. Ако вие не ги направите, друг ще ги започне. По-хитрите ще се включат в последния момент, когато битката вече е почти спечелена, и ще извлекат максимални дивиденти от общите усилия. Стегнете редиците, гонете провокаторите. На 4-и действайте интуитивно, обадете се на тези, за които мислите. На 5-и е добре да се действа съвместно с приятели и бизнес партньори от чужбина. Важното свършете в началото на работното време. След това навлизате в рисков период за парите и вложенията си. На 6-и вършите чуждата работа, а вашата изостава. До обед трудно уреждате документи, а следобед позволявате да ви изтикат от печеливша сделка. На 7-и не бързайте, късметът ви идва към края на работното време.
Стрелец
23 ноември ¬ 21 декември

1-ви е рисков ден за родените в първите дни на зодията. Реагирате със закъснение на сигналите, които съдбата ви изпраща, след това се забързвате и в последния момент правите грешки. Конкурентите ви отнемат позиции. Не са изключени здравословни проблеми. В неделя позволявате на чужди амбиции и желания да ви водят. Не са желателни нови запознанства. Отнасяйте се много внимателно към чуждите въздействия. Денят се свързва с грехопадението и зарибяването. В момента сте лесна плячка за нечии амбиции и интереси. В понеделник късметът ви се отприщва. Тръгвате напред, измествате някого от място, което е заел с протекция или лъжа. Ден за нови бизнес инициативи в тила на врага. Спазвайте правилата, не нарушавайте принципите си и всичко ще е наред. Вечерта животът ви може да се преобърне в правилната посока, но всичко ще става болезнено и с резки промени в настроенията. Диетите са противопоказни, вземайте каквото ви се дава, яжте каквото ви се яде и живейте така както го разбирате. Ако на 4-5-и заминете за чужбина може да се окопаете там, да останете дълго или завинаги. 4-и е денят на невъзвращенците. Обадете се на близки, които са далече, вижте кой как се справя. На 6-и може да се спечелят много пари, а на 7-и да се загубят. Не участвайте в облози и залагания.
Козирог
22 декември - 20 януари

През уикенда може да направите поне един ход, с който да обезпечите живота си и този на семейството. 1-ви е особено благоприятен за старт на нови бизнес инициативи и отваряне на собствено заведение. Ако от доста време търсите подходящия момент за внедряване в нова среда, знайте, че той вече е настъпил. В неделя ограничете контактите, срещайте се само със свои хора и не коментирайте бъдещите си намерения. В понеделник в живота ви ще настъпят резки промени. Не е изключено враговете ви да действат в комбина, така че и вие трябва да затегнете приятелските редици. В този ден не се пълнее, задоволете апетитите, хапнете от любимото си блюдо. Вечерта не рискувайте и не пътувайте по тъмно. Във вторник шефове и колеги правят изненадващи ходове, целящи да ви провокират и обезоръжат. Запазете неутралитет. Вероятни са и здравословни проблеми. Не се опитвайте да поправяте сами техника, за която сте некомпетентни. Не вадете зъб. В сряда проблемите ще са повече за родените след 15 април, особено ако си позволят да навлизат в чужда територия, да отправят закани и обиди. Лесно се спретват компромати. Следобед може да спечелите неочаквани пари и предимства. Навлизате в силен финансово период. До петък очаквайте предложения от чужбина. Разширявате територията си на контрол и влияние. Действайте активно.
Водолей
21 януари - 19 февруари

Каквото и да предприемате като решителна крачка в бизнеса и личната си инициатива, нека е до 6-и. След това планетата на контактите и комуникациите Меркурий ще тръгне в ретроградна посока, а това ще води към зацикляне в личната ви търговска инициатива. Добре е след 6-и да се приключва, а не да се започва каквото и да било в сделките. На 1 февруари форсирайте стопирани дейности и започнете нови, за които отдавна се подготвяте. Сега е моментът да се отвори и заведение, да се открият и посетят изложби, да се участва в търгове и конкурси. Една ваша мечта може да се реализира. Неделният ден не е за екипна работа, всеки да действа сред свои и на свой терен. В понеделник се ръководете от инстинктите, започнете да правите това, което смятате за правилно, и разбира се ¬ с правилните хора. Сключват се перспективни договори, спазват се правилата, етикецията и добрият тон. Ден на братската дружба, време ви е да влезете в нова среда и да създадете свой екип. Не се ограничавайте в храната, не се пълнее. Във вторник е добре да привлечете партньори и инвестиции от чужбина, пътувайте, разговаряйте директно. На 5-и важното да се свърши до обед. В края на работното време може да направите губещ ход и да дадете предимство на конкуренцията. На 6-и за всичко ще се бъркате надълбоко. Не говорете излишни неща. И на 7-и действа вербалната магия.
Риби
20 февруари ¬ 20 март

В събота Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Меркурий и Нептун. Аспектът е особено благоприятен за старт на нови инициативи, за реализиране на големите ви мечти, за пътувания и срещи, които може да променят бъдещето, да ви подсигурят с пари, протекции и възможности за справяне в нова среда. Край с мечтите, реализирайте ги на практика. В неделя не позволявайте да ви притискат, не избирайте между доброто и злото. Бягайте от тези, които ви вредят, определете правилата за достъп. На 3-и проявете творческа активност, стремете се към постигане на целите си, към контакти и разговори, които ще помогнат да се реализирате и направите пробив в желаната професионална посока. Ден на братската прегръдка, на принципната политика и точните договори. Всичко извън тези рамки няма да просъществува дълго. Още вечерта ще започнат неразбории в лагера на лъжците, от което може да се възползвате. Ден на хубавата и обилна храна. На 4-и следвайте интуицията. Разумът ще сбърка, ще ви остави да се движите по течението, което води към водопада на кризата. Ако мислите за някого, непременно му се обадете. Ден на свръхсетивните контакти. На 5-и може да спечелите пари, протекции и юридически защити. На 6-и до обед не разгласявайте поверителна информация. На 7-и се ориентирайте към приключване.
В.Монитор

Публикувана на
31 Януари 2014 година