Новина от категория България
Архив на публикациите

И синът на Катето Евро го махат от bTV

Спешните кадрови реформи за подобряването на програмната схема в bTV взеха още една жертва - „Преди обед". Сутрешното предаване, водено от Деси Стоянова и Сашо Кадиев, ще бъде свалено до дни, съобщава „Всеки ден". Новият програмен шеф на телевизията Павел Станчев не харесвал продукцията, смятал, че разходите по нея са напълно неоправдани, заради което тя трябва незабавно да изпадне от ефир.
„Все още не е ясно дали спират предаването заради нисък рейтинг или по други причини, но ще се заснемат още няколко броя и край", коментираха служители на bTV. Деси Стоянова няма да бъде уволнена, а ще си остане в телевизията като щатен репортер, ако това я устройва. Синът на Катето Евро пък и без това едва съвместява играта си в театъра и работата в bTV, за него ще е дори облекчение, че този ангажимент му отпада.
От няколко седмици насам напрежението в частния канал може да се реже с нож. Новият директор на канала работи в екип с английски медийни консултанти, които изготвят изцяло нова схема, за да възвърнат рейтинговите му резултати от най-успешните години на телевизията - 2006-2011 г.

Публикувана на
18 Февруари 2014 година