Новина от категория България
Архив на публикациите

Лекарят на Ламбо се разплака

Лекарите от най-голямата френска болница "Питие-Салпетиер" разплакаха доктора на Стефан Данаилов проф. Георги Михайлов, след като излязоха резултатите от последните изследвания на актьора, който от няколко месеца се бореше с тежко онкологично заболяване - лимфом.
Националният консултант по хематология, който е нещо като личен лекар на звездата, пътува заедно с пациента си в Париж за финалния контролен преглед след лечението. На младини проф. Михайлов бил на стаж в същата болница и се оказало, че именно неговият учител от тогава ще прегледа работата му по лечението на Ламбо, пише "Телеграф".
Два пъти е правен петскенер, всички възможни изследвания плюс проба от костен мозък и резултатите са показали, че Стефан Данаилов се е излекувал напълно. След като получил толкова висока оценка за работата си от учителя си, проф. Михайлов се разплакал от вълнение.
Посланикът ни в Париж Ангел Чолаков е изпратил кола на Ламбо да го вземе от летището и да го превозва до хотела, в който е настанен заедно с проф. Михайлов. Актьорът е заминал в понеделник и се очаква да се върне в края на седмицата./Блиц

Публикувана на
07 Март 2014 година