Новина от категория България
Архив на публикациите

Бг банкноти носят нещастия и беди

Варненец разкри прокоба в българските банкоти. Според мистериозния човек, тя носи нещастия и беди на страната ни. Той не си разкри лицето и остана скрит за чадър, докато разказваше своята теория пред TV7.
"Острие пронизва лъва на двадесетолевката, а това е символът на Васил Левски. Копие като лък на цигулка е забито в сърцето на Алеко на 100-те лева. На гърба на петолевката има забулена бременна коса, а през гърлото й минава коса - като смъртта. Отпред пък има човек с трънен венец. На 50-те лева е любимата на Пенчо Славейков - Мара Белчева, а се вижда как духът напуска тялото", сензационно показа човекът. Автор на картината с бременната жена е художникът Иван Милев.
Пред "България без цезура" мъжът е разкрил своятна самоличност, казва се Красимир Божев. Той разкриво още фаталин подробности.
За банкнотата от 20 лева:
1. На лицевата част на банкнотата от 20 лева сме отбелязали масонското ръкостискане с палец отгоре в чийто символ има забито копие.
2. Отново на лицевата част на банкнотата от 20лева сме отбелязали три копия забити в ахилесовата пета на лъва, който е символът от ГЕРБ-ът на Република България.
3. На гърба на банкнотата от 20 лева имаме лъв и ОТНОВО копие забито в гърба му!
4. Отново на гърба около центъра на банкнотата от 20 лева ОТНОВО има копие! Този път е забито във входа на Парламента ни. Храма където си пишат законите на държавата!
5. Още едно копие в надписа над Парламента и в надписа „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“
6. Отново на гърба на банкнотата от 20 лева в долният десен ъгъл има колело на живота с шест копия и символиката отново е негативна!
За банкнотата от 5 лева:
1. Тук имаме жена с типично българска носия. Тя привидно е бременна защото дясната ръка придъжа корема в долната му част, а лявата й ръка го гали отгоре. Зад гърба й обаче се появяват като пипала на октопод, които се опитват да я сграбчат.
2. Следващото, на което обръщаме внимание е дясната фигура. Тя отново е бременна е без лице и изразява СМЪРТТА! Пред лицето й се появява СЪРП, който вероятно Ви е познат предмет от повечето филми на ужасите в момент на убийство.
3. Завършваме с символа долу! Той е характерен за ОПЕЛО и е символ на СМЪРТ! Този символ все едно опява смърта в миналия символ. /Блиц

Публикувана на
07 Март 2014 година