Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Синът на Катето Евро се обиди на Шекерова, няма да й стъпи в студиото

„Повече няма да ви стъпя в сутрешния блок!”. Това отсече водещият на "Преди обед" Сашо Кадиев, който, заедно с екранната си половинка Деси Стоянова, вече традиционно прави анонс на предаването си в ефира на "Тази сутрин".
Синът на Катето Евро се ядоса, след като Генка Шикерова призова Константин Караджов да сложи край на глупостите, които говорят колегите им. "Косьо, сложи край на тази простотия", призова го Шикерова, което разяри Сашко. Той се опитва всячески да демонстрира добросъседство, носейки всеки ден яйца на Генка и Константин. Днес дори горещо разкри на Караджов, че яйцето е полезно за "косъма на косата".
Опитът на Деси Стоянова да рекламира кино рубриката на Стаси Кара в "Преди обед" също срещна "неразбиране" от страна на сутрешните й колеги. След като тя анонсира, че Кара ще разнищи "Нимфоманката" - топ филм от София Филм Фест, Генка веднага я засече: "А как се разнищва нимфоманка?".
Реакции във форумите след скандала:
Пеевски:
Няма ли кой да го разкара от екрана? И без това майка му едвам се търпи, сега и този зализан тръгна да досажда!
Кака: Никога не съм допускала каква селска пръчка е Генка Шекерова. Правеше си репортажчетата с мрачната физиономия и дълбоката мисловна бръчка и толкоз. Сега в студиото е леле-мале! Много простотия, много нещо!
Анонимен: Как да реагира на един откровен простак, възпитан от майка си, че в живота се пробива с нахалство и демонстрации на "шантави идеи"? Майка му се съблече в един филм и оттогава лежи на това. С какво да изпъкне простакът? Как трябва да реагира Генка според вас? Да го погали майчински по главата ли? -
Бай Курти: Какви тежки теми, какви житейски въпроси решават!

Публикувана на
07 Март 2014 година