Новина от категория България
Архив на публикациите

Мартин Карбовски се провикна в ефир: Честит Осми март на всички мъже!

Мартин Карбовски е възмутен от българските мъже. Това стана ясно от участието му в живото предаване на реалитито по Тв7 "Къртицата". След като стана свидетел на всички сложни отношения между любовници, съпруги, бивши и настоящи в "Къртицата", поканеният да коментира Карбовски бодро се провикна: "Честит Осми март на всички мъже!”.

След това тв водещият продължи: „Ние, мъжете сме онеправдани, мачкани, инквизирани от съпругите и от любовниците си. Самите вие от продукцията вкарахте в риалитито първо семейство и после бившата любовница на мъжа. Това е безумие. Вие ни превърнахте в нежния пол и аз ви поздравявам с празника"
Думите на Карбовски бяха по повод сълзите на Емил Русев, който след като попадна между жена си и любовницата си, започна да реве и да иска да си тръгне от предаването. "Ако си тръгнеш, няма да избягаш от проблема, а той ще те преследва навсякъде. Аз също съм бягал от проблем с жена и след това цяла година ме преследваха по жълтите вестници, че и повече време. Така че нямаш избор", награби го водещият Андрей.
"Имам избор да се махна оттук", разплака се пак Русев. Накрая все пак той се съгласи да остане, но преди това попита не може ли да си тръгне и да остави в шоуто жена си да го замества. "Браво бе, оставяш жената и любовницата вътре, а ти ще бягаш", притисна го Андрей. Емил е бил сгащван със съответната любовница и друг път и тогава хукнал навън и се покрил в храстите.
Цялата ситуация съвсем шашна Карбовски и той отново честити женския празник на всички "смотани, нерешителни български мъже, които искат да имат жена и любовница едновременно, но нямат топки да изържат и първи ревват, като девствени ученички и единственият изход виждат в бягството"./Пикбг

Публикувана на
08 Март 2014 година