Новина от категория България
Архив на публикациите

16-годишна роди на двора, без да знае, че е бременна

16-годишно момиче от монтанското село Студено буче е родило на двора в къщата си, без дори да знае, че е бременно. На помощ се притекъл нейн роднина, съобщи "Нова телевизия". Гергана разбрала, че е бременна, когато й изтекли водите.

През 9-те месеца си мислела, че гаденето било, защото е болна от нещо.Бебето и майката са живи, благодарение на вуйчото, който помагал при раждането. Случайният акушер сподели, че е нямал никакви притеснения по време на раждането. След като извадил детето, го увил в одеяла, а други близки извикали линейка, която транспортирала майката и бебето в болницата.
Бебето е прието в неонатолкогичното отделение на монтанската болница, недоносено и с измръзване. На майката също е оказана медицинска помощ.
Гергана е решила, че не иска да отгледа малкия Валентин. Нейната сестра обаче и съпругът й, който изродил детето, се съгласили да го осиновят. Гергана е категорична, че не иска да има повече деца или поне докато не реши, че е готова да бъде майка./Блиц
Още по темата: Жените от ВМРО и „Евромайки”: Ромки на 16 с по 2-3 деца с 1100 лв. помощи, а 600 000 бг семейства не взимат лев детски добавкиПубликувана на
08 Март 2014 година