Новина от категория България
Архив на публикациите

Пловдивски катаджия състави акт на шефа на Националната полиция

Пловдивски катаджия е съставил акт на шефа на Националната полиция Тодор Гребенаров. Той бил виновният за верижна катастрофа. Инцидентът стана в Пловдив навръх имения му ден.
Около 13,30 ч до моста на Герджика три коли - "Фолксваген Пасат", "Мицубиши" и "Фолксваген Туарег", се нанизали, разказаха очевидци от близкия ресторант. Гребенаров е управлявал джипа, който не е бил със знака на МВР.
Автомобилите се движили от центъра на Пловдив към ул. "Победа". Сблъсъкът станал непосредствено след моста. След десетина минути полицията пристигнала на място, а движението в района било отцепено за около половин час.
"Нямаше пострадали, но по колите имаше поражения", описаха свидетели. Два часа след катастрофата на платното се виждаха стъкла от счупени фарове.
"Да, аз бях в джипа и вината е моя. Пристигна началникът на КАТ в Пловдив Радослав Начев. Тестваха ни тримата водачи за алкохол, но пробите са отрицателни", потвърди пред "24 часа" Гребенаров. По думите му поражанията по колите са "ламаринени". Попитан притеснен ли е след инцидента, шефът на полицията отвърна: "Всичко е нормално". Допреди почти половин година Гребенаров бе шеф на пловдивската полиция./24 часа
Сн.: "Марица"

Публикувана на
08 Март 2014 година