Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Отвертката изнасилил девствената щерка на стоматолога

Гардът на Братя Галеви - Николай Радев - Отвертката е изнасилил девствената внучка на сочения като негов убиец д-р Владимир Карастоянов., стана ясно в предаването на Сашо Диков.

Отвертката влачил красавицата Владимира за косата в местната дискотека преди да я насили, обясни майка й Диана Карастоянова, съпруга на Николай, единият от синовете на 68-годишния зъболекар. В момента в ареста е и по-малкият син Иван. Тримата са обвининени в убийството на Отвертката. Диана подчерта, че дъщеря й е била престъпно преследвана. Майката на Владимира се включи в разговора в студиото, където бяха жената на Отвертката и двама негови приятели.
Майката зададе няколко въпроса, след като изтъкна, че не се е стърпяла, като слуша приказките на гостите на Сашо Диков. „Искам да попитам г-жа Радева какви са нейните семейни отношения с Николай Радев, след като никой не знае, че тя му е съпруга", обърна се към жената на убитият бодигард Диана Карастоянова. Другият й въпрос бе към присъстващия в студиото Мартин Димитров: „Откъде знае, че са го ударили с тъп предмет моите роднини, след като той въобще не е бил там и не е видял нищо от камерите?", възмути се жената на Николай Карастоянов. „Имат ли идея тези хора, че има съд за лъжесвидетелстване", попита изнервената майка./Vsekiden

Публикувана на
15 Март 2014 година