Архив на публикациите

Проф. Вучков пак ги насмете

Психичното заболяване се „прихваща“ от околната среда. Така е. 25 години им гледаме сеира. Социологически агенции, пропагандата, ЦИК е тяхна. Какво е спасението? Трипосочната избирателна система – задължително, мажоритарно гласуване и реформа. Това заяви в „Тази неделя“ по bTV проф. Юлиян Вучков.„Когато гласува цял народ, няма как да излъжеш в процентите. Когато се гласува за личности, няма да се издигат хора, които години наред са били псувани на майка“, допълни той.
„Бойко Борисов има мания за величие. Но той е забавен и поне по-малко смешен. Но другите са хем маниаци, хем с мания за величие, хем с мрачни физиономии. Това са античовеци! Налапали се с власт, с малко образование, с ниска степен на интелигентност“, категорично заяви проф. Вучков.
Според него „в държавата цари тотална полицейщина“. „Опитваш ли се да влезеш в парламента, ти искат документи до девето коляно. Отивам аз там, не ме пускат. Чак като разбраха кой съм – взеха да ми се мазнят: „Ама, господин професоре…“. Да, ама професор Вучков е неподкупен“, заяви гордо гостът.
„Защо не станете политик?“, попита го тв водещият Антон Хекимян.
„Защото съм на години. Искам по-млади хора да влизат в политиката. Освен това не ставам за депутат. Ако седне някой пред мен, на третата минута няма да има какво да каже. Аз не страдам от мания за величие“, заяви проф. Вучков. /Блиц

Публикувана на
16 Март 2014 година