Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Пребиха на селски мач шефа на Общинския съвет на Перник

Председателят на Общинския съвет на Перник Владислав Караилиев е бил бит днес следобед по време на селски футболен мач. По време на футболната среща между отборите на Рударци и Кралев дол е назряло напрежение, информира zapernik.com. Причината е в дадените три червени картона от съдията на мача.
Два от червените картони са били за футболисти на Рударци и един за Кралев дол. На игрището нахлули от агитките на двата отбора. Сред тях е и председателят на общинския съвет Владислав Караилиев. Той е снимал с телефона си. Това вбесило мъже от Рударци, които го предупредили да спре да снима. Според свидетели той се изрепчил, вследствие на което е повален на земята и набит. В мелето са участвали около 10-15 човека. Мачът е бил прекратен. „Беше меле, не може да се каже кой кого е ударил”, коментира кметът Богданов. „Председателят на общинския съвет снимаше с телефон побоя и точно тогава премина пред публиката на Рударци , които реагираха. Да, беше на земята, но не съм видял ритници. Съдията е.а мамата на мача, от него тръгна всичко, прибърза с червеите картони”, коментира още кметът./Пикбг
Той заявил пред zapernik.com, че съжалява за инцидента на стадиона в Рударци. Според него местният отбор се e представил по-добре и е щял да победи, ако не са били червените картони на съдията.
От медията са потърсили и самия Караилиев за коментар, който отрича да е бил бит.
„Държах си телефона в ръката, но не съм снимал. Не са ме бутали”, казал председателят на общинския съвет пред zapernik.com. Той допълнил, че е имало сблъсъци между двата отбора. Част от зрителите са навлезли в терена и са се включили в боя. Владислав Караилиев казва, че се е опитал да ги разтърве.
Сн.: perniktoday.net

Публикувана на
16 Март 2014 година