Новина от категория България
Архив на публикациите

Социологът Кънчо Стойчев вдигна резиденция в санданско село

Социологът Кънчо Стойчев е купил над 600 дка имот в санданското село Зорница. Там той е изградил малка едноетажна резиденция. Преди седмица Стойчев е получил разрешение от общинските съветници в Сандански да прокара 10 км водопровод с топла минерална вода от село Левуново до имота си в Зорница, съобщи struma.bg.
Кънчо Стойчев е купил първо около 40 дка земя частна собственост. В последствие се насочва към общинска земя. Така от 40 дка е разширил имота си в землището на санданското село с 600 дка земеделска земя.
Почти по едно и също време социологът и банкерката Цветелина Бориславова са се ориентирали към инвестиции в Зорница. Имотът на Стойчев се намира на около половин километър от този на Бориславова.
Досега Кънчо Стойчев е построил в имението си голяма едноетажна къща. От ляво до нея има 5 дка новозаседени лозя и овошки, за които се грижат трима жители на селото.
Местните хора коментират, че голямата цел на Стойчев е да изгради край селото голф игрище, а ако не успее - да направи голяма овощна градина. /БЛИЦ

Публикувана на
30 Април 2014 година