Новина от категория България
Архив на публикациите

Баджанакът на Веско Маринов стана червен депутат

Баджанакът на естрадния певец Веселин Маринов влиза в парламента. Гаджето на бившата му жена Цветанка - Иван Ченчев, сяда в пленарната зала още след празниците, научи „Всеки ден" от свои източници в левицата. Причината е хвърлената вчера оставка от червения депутат Петър Курумбашев заради предизборната кампания.

Изненадващият ход на един от основателите на култовата телевизионна програма „Ку-ку" през 90-те години се наложи заради спекулациите, че може да използва парламентарната трибуна за агитация. Курумбашев е четвърти в листата на БСП за кандидат-пратеници в Брюксел, което според социолозите му отрежда сигурно заминаване в европейската столица след 25 май. Иван Ченчев пък е следващият в списъка на Столетницата, съставен за предсрочните парламентарни избори миналата година. Преди него е Атанас Папаризов, който обаче заминава в Женева като представител на България в Световната търговска организация. Депутатският мандат на Ченчев ще наложи рокади и в армейския футболен клуб. Сега той е пресаташе на ЦСКА, но и член на управителния съвет.
Вероятно ще се наложи да напусне директорския пост в отдела за връзки с обществеността, а мястото му ще заеме досегашният му заместник Иван Искренов. Ченчев е известен в клуба и сред съпартийците си в столичния район „Изток" като голям похотливец. Тъкмо чарът му завладя и бившата съпруга на Веско Маринов, твърдят близки до двойката.
Прочулата се като първа неверница Цветанка започна да пърха около Иван още в началото на миналата година и само за няколко седмици си спечели поканата да се пренесе в неговия дом. Оттогава Ченчев не спира да обсипва 10 години по-възрастната от него блондинка със скъпи подаръци. Сега тя се надявала с депутатския пост той да се кротне и да не обикаля толкова из страната за всеки мач./Vsekiden

Публикувана на
30 Април 2014 година