Новина от категория България
Архив на публикациите

Гледачката на Цеца Величкович за изборите на 25 май: Куцо и сакато ще се втурне за европейски заплати на депутати!

„Като дойде моментът, куцо и сакато ще се юрнат да кандидатстват за европейски заплати на депутати!”. Това предрече преди три години ясновидката Цветанка Янакиева. Ако поразгледаме листите с мераклиите да се яват на изборите на 25 май, ще се убедим, че предсказанието й се е сбъднало. Врачката , известна повече в Сърбия, гледала на покойния Аркан и продължава да гледа на жена му Цеца Величкович.
- Цеца, кога разбра, че имаш дарба?

- През 1991 година. Баща ми се разболя и аз казах на доктора, че има рак на белия дроб. „Изпреварих” докторската диагноза. В един период от време бях много силна като прорицател. С годините обаче се поизморих от многото хора и негативизма в България. У нас няма човек без проблем – всеки те затрупва с отрицателни неща, съсипващо е!
- У нас те познават повече като предсказател на пожари, наводнения и земетресения – точни се оказаха старите ти прогнози...
- Да. Преди да станат онези погроми с язовирите, аз го казах в интервю – дето се вика, има го черно на бяло. Вестници публикуваха и предсказанието ми за пожарите. Сега пак ще има наводнения.
- Наскоро имаше смъртен инцидент с две братчета, които ги намериха в шлюзовете на язовир. Майката търси вина... Какво мислиш?
- Майката, горката, има нейните съмнения, че има човешка намеса за смъртта на децата й, но то е от майчината й мъка. Нелепост, съдба е този случай. Едното момченце е тръгнало да помага на другото. И не само че не успяло да го спаси, а си заминават и двете деца!... Съдба! Няма от кого да търси вина майката. Разбирам болката й, но така е било писано.
- Защо умират толкова деца у нас, Цеца?
- Това е дълбок, философски въпрос – няма да ни стигне времето да го изясним. Но за лошите неща в България има още една причина. Някога българите са строили храмовете си със страхопочитание, като свети места – носили са, дето се вика, по тухличка, по паричка. А сега богати хора изкупват грехове като ктитори – не се строят с чисти пари храмовете. Милост от Бог не се проси с пари! Докато останалите го приемаме това, а не го порицаваме, така ще бъде. Човек и беден да е, трябва да има гордост, достойнство – да не приема подаръци от хора, които се изкупват по тоя начин. Нека си харчат парите за яхти, за коли, за любовници, но да не посмяват да си изкупват греховете с кървавите си пари!
- Една ясновидка каза, че Бойко Борисов бил много болен...
- Не. Той си има високо кръвно и понеже в момента е много напрегнат, по-често получава кризи, но това не е нещо кой знае какво. Бойко Борисов в момента е в много самотно и тежко състояние - той вижда ясно много неща и се прави, че не ги знае. Станал е много недоверчив и към приближените си. Той е много интересна личност. Застава с „половин лице” към хората, а другата пази – станал е много предпазлив. Сега наскоро обаче ще видите как ще изригне!
- Дай малко да си поговорим за шоу звезди. Ти криеш, но имаш много клиенти от тези среди – артисти, журналисти...
- На мен ми е много симпатична Наталия Симеонова. Не ми е клиент, но я виждам - светла душа е тя, много добрини прави, сериозен човек е. За други нейни колежки-телевизионерки направо не ме питай, че повечето не знам какво правят на екрана. Не всички, но болшинството. Аз вече не гледам телевизии - до гуша ми е дошло от гозби, лъготии и лиготии. За някои самочувствени водещи имам двояко виждане. Примерно, Венета Райкова може да е клюкарка, но пък държи на семейството – това ми харесва. Догодина може да има второ дете тя. Люба Кулезич много хапе – хубаво, ама лошото е, че е субективна - не си доглежда нещата и самонадеяно се издънва. Въпреки това силни хора я лансират. Много от досегашните известни тв водещи и жени, и мъже, през септември-октомври ще им треперят гащите - политиката ще повлияе на екрана и много от тях ще паднат от ефир./Блиц

Публикувана на
13 Май 2014 година