Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бойко Борисов за запечатаната му стая в парламента: Ако ми вземат кафеварката, ще се разправяме!

Бойко Борисов коментира в хумористичен стил новината за запечатаната му стая в Народното събрание. Оказа се, че вратите с печати и подписи по тях в сградата на парламента са две. Михаил Миков отне по една стая на ГЕРБ и „Атака”, за да „оптимизира малкото пространство в парламента”.

Като местопрестъпление изглежда стаята, в която обича да стои председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. На вратата са сложени лепенки, а ключалката, твърдят от партията, е сменена, съобщава Нова телевизия.
„Вътре наистина имаме документи, които са за вота. Има документи на председателя на парламентарната група Борисов. Ние не знаем тук кои хора са влизали, какво се е случило. Представете си, че може нещо да е подхвърлено”, коментира депутатът Димитър Главчев.
„И ще ми вземат кафеварката. Този Мишо Миков като идва сутрин, махмурлукът го мъчи тежко. Виждате как се гърчи горе на трибуната. Кафеварката ми за турксо кафе, където правя, ако ми я откраднат, вече за нея ще се разправяме”, заяви Бойко Борисов пред журналисти в Плевен.
„Не виждам защо хора, които не влизат в пленарна зала, имат нужда от допълнителни помещения”, коментира за-председателят на парламента Мая Манолова.
„Няма да се учудим, ако вземат и заключат Народното събрание, за да не се проведе вотът”, коментира Димитър Главчев от ГЕРБ.
„Вот по време на кампания, е буквално любов по време на холера”, заяви пък Мая Манолова от БСП.
„Тя е добра. За любовта може да говори много. Но за енергетика не”, контрира я Красимир Велчев./Блиц

Публикувана на
15 Май 2014 година