Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Виктор Николаев женен за кака, не я показва

Съжителство по сметка с 10 години по-възрастна жена крие от години Виктор Николаев, шушукат колегите му. Новата звезда на Нова тв вече близо година работи в медията, но досега нито веднъж не е показал половинката си Людмила Железова, от която има 7-годишна дъщеря. И на фирмените купони, където всички са с любимите си, и на колегиални събирания, Виктор ходел все сам и не обелвал нито дума за жена си, разкрива в. "Ретро".
Много от по-близките му в телевизията си позволявали да го разпитват и недоумявали, защо я крие, при положение, че тя е много известна журналистка в БНР. Николаев се измъквал с обяснението, че не иска да разкрива интимния си свят. В същото време обаче не крие дъщеричката си – 7-годишната Дара, която показа в ефир, още докато работеше в bTV.
Според запознати eфирната половинка на Ани Цолово се притеснявал от голямата разлика във възрастта, която имат със съпругата му – той е на 34, а тя вече на 44. Годините обаче личат доста повече на дамите и за това той изглеждал като син на топводещата на БНР. Освен това се вбесявал от слуховете, че е с Железова по сметка, тъй като тя го отгледала буквално и на нея дължал цялата си кариера.
Жената на Виктор Николаев има вече близо 25-годишна кариера. По времето, когато се срещат, днешната тв звезда е студент в Софийския университет и работи като стажант в „Дарик радио”. Железова успява да го уреди на постоянна работа в БНР, а после и в БНТ. Людмила буквално го отглежда, тъй като го прибира да живее при нея, вместо да плаща квартира, защото той е от Разград. Самата тя е от Бургас, но още в началото на 90-те се сдобива с апартамент в София, а отделно лятото почиват на морето, където семейството й има имоти и благодарение на това е и финансово независима.
„Вината за клюките си е негова тъй като той винаги я крие, сякаш се притеснява от нещо”, обясняват колеги. По думите им Николаев имал сериозни комплекс и заради роднините си, които в началото на връзката му били шашнати, че Людмила му е кака. Още повече, че скоро след като заживял с журналистката, тя забременяла, без да се съобразява, че Виктор е още млад за татко и не може да поеме отговорността да е глава на семейство.
„Той си е мъж под чехъл и добре, че поне стана известен и започна да взима добри пари, защото иначе няма с какво да блесне край Людмила. Още повече, че тя и досега се оправя сама с всичко – и работи, и домакинства, и отгледа детето”, категорични са запознати с личния живот на Виктор Николаев./Пикбг

Публикувана на
22 Юни 2014 година