Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Марияна Попова бясна, Първанов я подминавал

Георги Първанов се прави, че не познава Мариана Попова и демонстративно я подминал при случайна тяхна среща неотдавна, оплакала се тя на колеги. За двамата се говореше, че имат страстна любовна афера през 2009 г. Въпреки яростните им отрицания, публична тайна беше, че президентът и мургавата изпълнителка са споделяли едно легло няколко месеца.
Каква обаче била изненадата на Мариана Попова, когато преди около месец случайно се засякла с Първа¬нов на официален кок¬тейл. Зърнала го в компанията на още няколко души и охраната си от НСО. Отправила се към него широко усмихната, за да го поздрави. Той обаче я съзрял отдалече и демонстративно се извърнал и поел в друга посока. Певицата останала шокирана от явното неуважение. „Как може такова нещо? Цивилизовани хора сме, няма да тръгна да го целувам на публично място, де", ожалила се пред приятелки. Разстроена, тя моментално напуснала светската сбирка.
Според запознати Първанов бил сърдит на Мариана Попова заради гръмналата афера. От ДАНС го информирали, че горещата новина за връзката му с певицата достигнала до „Уикенд" именно по линия на изпълнителката. Тя се била хвалела на свои колежки с кого си ляга и така мълвата тръгнала. От този момент нататък, вече няколко години, Първанов категорично не искал да общува с Мариана и дори не отговарял на честитките й за великденските и но¬вогодишните празници.

Публикувана на
22 Юни 2014 година