Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Подсъдим наркодилър преспа с 10-те свидетелки

Повече от година не може да стартира делото в Бургаския окръжен съд срещу наркодилъра Кирил Джабаров, тъй като се оказа, че обвиняемият е преспал с всички важни свидетелки - повече от 10 на брой. Морският апаш е обвинен заедно с гаджето си Галина в разпространение на хероин и склоняване към проституция.
Първи от схемата отпадна свидетелят Калин Чобанов, който твърдеше, че е помагал на Джабаров да прави наркозаготовки в къщата си във Ветрен. Оказа се обаче, че Кирил се е гушкал със сестра му в продължение на половин година, а двамата се разделят след шумен скандал с шамари и скубане на коси.
Причината за раздялата пък е другият основен коз на обвинението - мамада на име Доника, която трябва да свидетелства срещу Джабаров за склоняване към проституция. Тя обаче също му е била гадже, именно заради нея Кирил зарязва сестрата на Чобанов.
След това среща Галина и къса скоростно с Доника. В същото време се намесва четвърта жена - Вяра, която по-късно влиза в затвора за разпространение на наркотици. Сега Вяра трябва да дава показания срещу Галина. Затворничката е твърдо убедена, че Галина я вкарала в пандиза, за да я отстрани като конкурентка за сърцето на Кирил.
Елементът от венецуелските сериали става нелеп с включването на още един важен свидетел - Константин Граматиков, който трябва да докаже вината на Джабаров, но от години е избягал в Гърция. Според обвиняемия дължал куп пари на много хора, включително и на него. Преди години бил притиснат заради кредит, Кирил му дал 25 хиляди евро. По-интересно обаче е, че Джабаров е имал връзка с майката на свидетеля - дама на средна възраст, известна само като Танчето.
В крайна сметка прокурорите успяха да изправят на свидетелското място само наркоманката Радка Стоянова. Тя се появи толкова„омагьосана" в съдебната зала, че даже съдията не знаеше дали думите му достигат до нея. От бръщолевенето й не стана ясно нищо за престъпната дейност на Джабаров, но пък за сметка на това излезе наяве, че обвиняемият е преспал и с нея.
„Искат да ни разделят с Галина, но няма да стане. Ако я напусна, ще видите как всички обвинения срещу нас ще паднат", подсмихва се Кирил, който твърдо поддържа тезата, че е накиснат от безбройните си прелъстени и изоставени любовници./Vsekiden

Публикувана на
24 Юни 2014 година