Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Чисто гола млада жена плюе по минувачи в подлеза на Централна гара

Агресивна чисто гола млада жена напада хора в подлеза на Централна гара в Пловдив тази сутрин около 10 часа. Тя обикаляше и шокираше преминаващите.
Спря се пред пътничка на средна възраст с куфар и започна да я плюе. Взе да я дърпа за дрехите. След това я ритна в корема. Вцепенетата от изненада госпожа побърза да се измъкне, побягвайки към пероните.
Голата видя двама работници, които боядисваха част от тавана на гаровия подлез. Към тях отправи жестове, с които явно им се предлагаше. Докато те се чудеха как да й реагират, се появиха охранители от автогара „Родопи“. Те тръгнаха да гонят скандалната Ева.
Тя хукна да бяга от подлеза, прескачайки загражденията по посока на кръговото кръстовище на гарата. После изчезна в близките улички.Охранители на подлеза хукнали да я гонят, но тя успяла да им избяга и се отправила към автогара „Юг”. Тя явно е прекосила както майка й я родила целия град, защото по-късно била видяна в района на бившата полиграфия край Централни гробища. Там вече била хваната от униформени от Шесто районно. След като била задържана, полицаите я откарали в болница. Оказало се, че не се е водила на отчет в психодиспансера. Преживяла тежка лична драма, което я довело до пълно отчаяние.
/Дарик

Публикувана на
24 Юни 2014 година