Новина от категория България
Архив на публикациите

Бившата секретарка на Желю Желев мизерства на лукчета и сухари

Бившата секретарка на президента Желю Желев - Стефка Генева, остана без дом заради измама! Тя и синът ѝ Иван са станали поръчители на бизнесдамата Светослава Гешева, която тегли заем от 145 хил. евро за фабрика за дрехи в Луковит, а апартаментът им е вписан като обезпечение.
След като Гешева спира да плаща, частен съдебен изпълнител гони Стефка и сина ѝ от апартамента им. Бизнесдамата обещава да им намери квартира и ги настанява в… мазе. „Тръгнах по къс ръкав и сандали. А жената, на която станахме гарант - Светослава Гешева, ни настани в едно мазе, метър на два, като в циганска къща, няма с какво да се завием… мръсно, студено, цимент”, обяснява Стефка.
По-късно Гешева ги настанява в свой офис на бул. "Александър Стамболийски", в който обаче условията са повече от нечовешки. Стефка и синът й нямат ток, топла вода, отопление, и… често остават заключени, тъй като входната врата на кооперацията се затваря, а двамата нямат ключ от нея. Така навръх Коледа и Нова година майка и син останали „арестувани”, като затворници, на студено и без храна.
Въпреки обещанията на Гешева, че това е „временно настаняване”, двамата излъгани живеят в офиса вече две години! „Те може със същия успех да живеят и на улицата. Нали не съм ги оставила на улицата", е единственият коментар до момента на „бизнесдамата”, която към момента не вдига телефона си и е тотално неоткриваема. „Това нейното е престъпление. Явно тя иска да умрем!", казва Стефка. А синът й Иван Димитров допълва: „Майка ми изсушава хляба да стане на сухари. Погледнете какво ядем! Тези лукчета ми ги подариха вчера от жалост”…/Блиц

Публикувана на
11 Февруари 2015 година