Архив на статии от категория -> Пловдив

Министър на културата! Такъв потрес!

Министър на културата! Такъв потрес!

Тази вечер „министърът на културата“ Атанас Атанасов по bTV пак с краченца на „Х“. И се хили като … вие кажете като какво!
Започва така – на въпрос как би искал да се представи на зрителите:„Здравейте, аз съм Наско".
В чест на предаването се научих да си връзвам възела…“ – пипа ухилено възела на вратовръзката си. Лилава, впрочем.Ухилен, като напушен.
„- А к...

Ангелчето Есин трогна цяла България, хората с добри сърца ще спасят 3-годишното момиченце

Ангелчето Есин трогна цяла България,  хората с добри сърца ще спасят 3-годишното момиченце

За по-малко от седмица напълно непознати хора събраха сумата от 141, 255 лева и 2872,86 евро за лечението на тригодишната Есин Халибрям от асеновградския квартал Долни Воден.
Катя КАЗАКОВА

„Здравейте добри хора, включили се в дарителската кампания на Есин Халибрям! Без всички вас това нямаше как да се случи, благодарим ви продължаваме напред #заеднозаЕсин. Само...

Втори пореден ден в Пловдив може да се диша

Втори пореден ден в Пловдив може да се диша

Втори пореден ден Пловдив се събужда с чист въздух. Това сочат частната система за контрол на чистотата на въздуха airplovdiv.info, както и двете автоматични станции в кварталите "Каменица" и "Тракия". Според тях качеството на въздуха е много добро и пловдивчани могат да прекарат на открито без ограничение.
Според частните датчици въздухът в Пловдив е в норма по отношение на ФПЧ10, отклонени...

Синът на Джулиана Гани вечe си има кандидат-мащеха

Синът на Джулиана Гани вечe си има кандидат-мащеха

Илиян Найденов май вече си има друга жена, след шумната си и доста скандална раздяла с Джулиана Гани, която е и майка на сина му Давид.
Фитнес инструкторът, когото силиконката хвана в интимен чат с друга и обвини в изнерява миналата година, показа доста любопитен скорошен кадър, от който става ясно, че наследникът му се забавлява с негова приятелка.
„Засега Джул...