Архив на статии от категория -> Пловдив

Христо Стоичков вече има и внук

Христо Стоичков вече има и внук

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е на върха на щастието, след като разбра новината за раждането на своя внук. След като Камата отгледа две дъщери, а след това се зарадва и на внучка, сега той има и внук.
На въпроса как се казва бебето, бившият футболист отговорил, че това е работа на родителите му. Христо вече няколко години е горд дядо на Миа, която е първородната дъщеря на Мих...

Областният управител връчи почетен плакет на Почетния консул на Германия

Областният управител връчи почетен плакет на Почетния консул на Германия

Областният управител инж. Илия Зюмбилев връчи почетен плакет за принос в развитието на регионалното сътрудничество между Германия на Почетния консул на Федерална Република Германия в Пловдив д-р Мариана Чолакова.
Предложението за тази награда е направено от група неправителствени организации от град Пловдив – фондация „Хаир“, Център „Инфорома“, Женско дружество „Надежда“, НЧ „Шалом Алейхем“...

Драга ни, Цънцарке, много си смешна, мила! Сбъркана ти е ДЖУРналистиката

Драга ни, Цънцарке, много си смешна, мила!  Сбъркана ти е ДЖУРналистиката

Цънцарова от bTV прави интервю с прокурор Илияна Кирилова. И тръгва фронтално, стреляйки с основната „опорна точка“, зададена от чорбаджиите: „Ама изтеклите снимки дискредитират и компроментират държавни служители на висши позиции, дискредитират държавата!“.
Брех, мама му стара! Тия снимки развалиха „опорната точка“ на простоидиоти и десносектанти – как техните ангел...

Генчо Накев с осма поредна изложба в „Аспект“

Генчо Накев с осма поредна изложба в „Аспект“

В навечерието на светлите великденски празници своята осма самостоятелна изложба в галерия“Аспект“ представя Генчо Накев. Тя е от 17 платна, обединени от афинитета на художника към абстрактното, изработени в специфична живописна колажна техника.
Откриването е на 24 април, сряда, с вернисаж от 17.00 до 19.00 часа и ще бъде до 14 май.