Архив на статии от категория -> Пловдив

Изчезналата млада майка на две деца е открита убита

Изчезналата млада майка на две деца е открита убита

28-годишната Фанка от с. Пъдарско, община Раковски, която от три дни беше в неизвестност, е била убита от бившия си мъж. Жената изчезна в петък сутринта, докато е отивала на работа. Извършителят на тежкото престъпление е задържан, като при проведените разпити е направил и самопризнания. В момента разследващите извършват оглед на мястото, на което тялото й е било изоставено. Очаква се п...

Изчезна млада майка на две деца, тръгнала за работа

Изчезна млада майка на две деца, тръгнала за работа

Втори ден полицията издирва изчезнала жена от пловдивското с. Пъдарско. 28-годишната Фанка Ангелова, майка на две деца, е в неизвестност от петък сутринта, когато е тръгнала за работа.
Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, 26 ноември, след като близките и безуспешно опитвали да се свържат с нея по телефона до късно през нощта.
Криминалистите от...

„Живи-умрели сме!“

„Живи-умрели сме!“

От няколко години насам се говори за проект на Светата обител за преместването на сергиите, които се намират по пътя, който води към Бачковския манастир. Планира се павилионите, които от десетилетия са позиционирани на улицата, да бъдат разположени на площадката на паметника, който се намира зад тях.
„Вече се работи по изготвянето на проекта, до година-две трябва в...

Защо мълчат мисирките в курниците!?

Защо мълчат мисирките в курниците!?

Казаното от Киро #Простото към БСП: “Ако ме слушате, ще ви дам кодовете за машините” е несравним скандал в целия ни злощастен преход.
Николай БАРЕКОВ

Манипулацията на народния вот е първостепенно конституционно престъпление. Извършено от персони, които вече погазиха основния закон. Политически рекет, измами, търговия с влияние на най-високо ниво, застрашаване на...