Архив на статии от категория -> Бг клюки

Лудия репортер с буйни коси, струват му 20 бона

Лудия репортер с буйни коси, струват му 20 бона

Даниел Петканов вече може гордо да показва буйните си коси. След неуспешната трансплантация на коса в Турция преди 4 години, бившата половинка на Александра Богданска потърси решение на фоликулните си проблеми при български специалист.
"Преди 9 месеца направих втора трансплантация на коса и във видеото може да проследите процеса по развитието на резултата. Предистори...

Джулка още се гушка с полицайчето

Джулка още се гушка с полицайчето

Разделени ли са Джулиана Гани и половинката й Теодор Гецов? Този слух плъзна, след като плеймейтката се появи на спа почивка с друг мъж. Двамата се щракнаха гушнати в басейн, а феновете й подплатиха клюката, забелязвайки, че Гани от доста време не е пускала снимки с бащата на второто си дете.
За да опровергае слуховете, Малкта Джулка се активизира в мрежата и от вчер...

10 неща, които не знаем за Линда

10 неща, които не знаем за Линда

Съпругата на експремиера Кирил Петков – Линда Маккензи е родена през 1979 г. в Отава, Канада и прекарва тийнейджърските си години в Кортни, Британска Колумбия, малък град по средата на остров Ванкувър.
Ще ви разкрием няколко любопитни и малко известни факти за Линда Петкова.
Факт №1
Не знаела къде се намира България
Линда признава, че преди запознанс...

Илиян криел цяла година, че има втори син

Илиян криел цяла година, че има втори син

Фолкпевецът Илиян е станал татко за втори път, и то преди година, но едва за първия рожден ден на втория си наследник – Мариян, той сподели щастието си. Това стана, след като изпълнителят публикува кадър в социалните мрежи, където е с жена си Диди, големия си син Ицо и мъника, който веднага спечели сърцата на феновете на тате с русите си къдрици.
„Щастието обича тиш...