Архив на статии от категория -> Скандално

Забъркаха Миро от „Каризма“ в гей скандал

Забъркаха Миро от „Каризма“ в гей скандал

Певецът Миро от несъществуващия дует "Каризма" бе забъркан в гей снакдал с китариста си Момчил. Миро Каризмата, който започна да се изказва и по икономически въпроси и сравни правителството на Бойко Борисов с Чичо Скруч, отново е влюбен, а обект на интимния му копнеж е мъж.
Това е младият китарист Момчил Косев от групата SoulBmoll. Двамата са почти неразделни по време на разл...

Танцуващият милионер стана татко

Танцуващият милионер стана татко

Есцентричният милионер Джанлука Ваки вече е татко на момиче! 52-годишният бизнесмен и 25-годишната му приятелка посрещнаха първата си рожба преди броени дни. Радостната вест съобщи самият той в социалните мрежи, като публикува умилителна семейна снимка от болницата и написа следното:
Тя е при нас... С Шарън сме изключително щастливи да съобщим, че тази сутрин се роди...

Фаворитка на Корнелия, щерка на Румен Овч., се шири в палат

Фаворитка на Корнелия, щерка на Румен Овч., се шири в палат

По-малката от двете дъщери на Румен Овчаров - Теодора, от месец насам е част от НС на БСП и е лична фаворитка на лидерката Корнелия Нинова, узна HotArena.
Щерката на бившия енергиен министър демонстрира бляскав начин на живот в социалните мрежи, а домът, който обитава заедно със съпруга си, впечатлява с квадратура и размери. Теодора, която преди броени седмици навърш...

Астероидът Апофис приближава Земята

Астероидът Апофис приближава Земята

Астероидът Апофис увеличава скоростта си на придвижване по посока на Земята и може да се блъсне в планетата ни след 48 години, предупреждават учени, цитирани от в. "Дейли мейл".
Астрономи от университета на Хавай потвърдиха, че Апофис ускорява движението си вследствие на радиация, която му действа като тласкач. Според изчисления на американски специалисти от май мина...