Архив на статии от категория -> Скандално

Лилав картоф стана кулинарен хит

Лилав картоф стана кулинарен хит

Една от най-популярните тенденции сред храните за годината в САЩ е убе – лилавият картоф, чийто произход е от Филипините, предадоха Voice of America (VOA).
В Северна Вирджиния, след края на учебния ден учениците влизат на тълпи в магазина за сладолед и много от тях избират този с лилав цвят. Те споделят, че сладоледът има вкус на картоф и това много им харесва. Замра...

Водеща новинарка размаха среден пръст в ефир

Водеща новинарка размаха среден пръст в ефир

Водещата на информационната емисия на Би Би Си Мериам Мошири се наложи да се извинява в социалните мрежи, след като показа среден пръст на аудиторията през вчерашния ден, малко преди началото на живото включване.
Макар неприличният жест да пролича за не повече от секунда, той не остана незабелязан от зрителите на медийния гигант.
В Х/Туитър Мошири написа, че съж...

„Ще прибера детето ти в буркан!“

„Ще прибера детето ти в буркан!“

В продължение на две години инфлуенсърката Ясмин Кирилова получава заплахи, че тя и детето ѝ ще бъдат убити. Историята включва среднощни позвънявания и обиди. Оказва се, че държавата, в рамките на около година, не може да направи нищо, защото става дума за психично заболяване. Тече разследване, което още няма резултат, съобщи NOVA.
От всички съобщения, които е получа...

Това ли е Екстра Нина!?

Това ли е Екстра Нина!?

Шокиращо изглежда фолк певицата Екстра Нина на 60 години, пише сайтът Intrigi.bg. Динозавърката на поп фолка всячески се опитва да прикрие възрастта си с тонове грим, но ефектът от макиажа е по-скоро негативен.
В мрежата феновете й я укоряват заради начина, по който се гримира, и я призовават да залага на естествения си вид. Някои дори злобно я сравняват с джендър за...