Архив на статии от категория -> Скандално

Два дни всичко за кучето в Пловдив

Два дни всичко за кучето в Пловдив

Два дни, изцяло посветени на най-добрия приятел на човека, предстоят в Пловдив на 28 и 29 май. Зала „Колодрума“ ще подслони стотици кучета за киноложко събитие под надслов „Всичко за кучето“.
Организаторите от Пловдивско киноложко дружество са подготвили двудневен празник, включващ:
- национална и специализирани изложби за расови кучета;
- изложение с най...

Азис скочи на Ицо Хазарта

Азис скочи на Ицо Хазарта

Кралят на попфолка Азис скочи на най-добрия рапър сред депутатите Ицо Хазарта. В рамките на предаването „На фокус с Лора Крумова“ по NOVA изпълнителят на „Сен Тропе“ намекна, че музиката на група „Ъпсурт“ е по-пошла от неговите песни.
„Защо смята, че чалгата е циганска музика, а не българска? Каква е тази дискриминация?“, отсече той на въпрос на Крумова какво мисли...

Филм за Димитър Инджов става хит

Филм за Димитър Инджов става хит

Огромният зрителски интерес към филма за колекционера Димитър Инджов - "Отвъд рамката - Димитър Инджов", наложи пускането на втора прожекция от 20,30 часа на 23 май. По-рано, от 18:30, лентата ще бъде представена пред пловдивска публика в голямата зала на LUKY Дом на киното.
В лентата Инджов разказва малко познати досега факти от творческата и житейската биография н...

Идва ли нова пандемия!?

Идва ли нова пандемия!?

Все повече тревога по целия свят буди маймунската шарка. Пред NOVA проф. Тодор Кантарджиев обясни и какви са симптомите.
„Повишаване на температурата, болки в гърба, мускулите, главоболие и обрив. Първите мехурчета се появяват по лицето, след това по цялото тяло – най-много по ръцете и краката. Инкубационният период е от 7 до 14 дни. Карантината е 21 дни”, обясни про...