Архив на статии от категория -> Скандално

Джо Байдън се просна на церемония

Джо Байдън се просна на церемония

Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна, след като връчи последната диплома по време на церемония в Академията на Военновъздушните сили в Колорадо спрингс и тръгна да слиза от трибуната, съобщи Ройтерс. Това е поредният инцидент, при който държавният глава губи равновесие и се озовава на земята.
След като 80-годишният Байдън политна и падна в краката на гардов...

Кралско „Горчиво!“

Кралско „Горчиво!“

Национален празник в Йордания! Престолонаследникът принц Хюсеин взе за жена саудитската архитектка Раджва Ал Саиф по време на пищна церемония в двореца Захран. На същото място преди 30 години на 10 юни 1993 г. се венчаха родителите на младоженеца - крал Абдула и кралица Рания.
Булката избра бяла рокля на ливанската модна къща Ели Сааб за най-щастливия ден в живота си...

„Да вземат ДНК от детето й, ако искат, тя знае, че това са пълни глупости!“

„Да вземат ДНК от детето й, ако искат, тя знае, че това са пълни глупости!“

Бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев категорично заяви пред "България Днес", че семейството му не се познава с експремиера Бойко Борисов. Неговата сестра Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева продължава да бъде замесвана в придобилото популярност разследване "Барселонагейт".

Според публикации хубавицата е живяла в скандално придобитото от Борисов имение в катал...

Ласка Минчева няма да проходи

Ласка Минчева няма да проходи

Легендарната режисьорка Ласка Минчева вече четири години е на легло и шансовете да проходи са нулеви. Това каза с огромна болка племенникът ѝ Атанас Михайлов, който е поел грижите за нея.
„Невъзможно е да се изправи, няма абсолютно никакъв шанс. Това са четири години на легло, мускулите ѝ са атрофирали, и да иска, няма на какво да стъпи. Повечето неща, пример е рехаб...