Архив на статии от категория -> Скандално

Нова версия на Let It Be

Нова версия на Let It Be

Документалният филм за "Бийтълс" Let It Be от 1970 година се завърна на екран в ново, дигитално качество, на платформата Disney+. Той е заснет през януари 1969 г. от режисьора Майкъл Линдзи-Хог и показва напрежението между Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар, което ги кара да поемат по различни пътища и да сложат край на най-легендарната група в историята на рока.

Пробутват онлайн менте илачи за отслабване

Пробутват онлайн менте илачи за отслабване

Онлайн чат с една от най-известните диетоложки у нас – емблемата на здравословното отслабване д-р Людмила Емилова, рекламира чудодеен лек за вталяване. Проверка на „Телеграф“ обаче установи, че разговорът се води с изкуствен интелект и е абсолютна измама, а „вълшебните хапове“ всъщност са от брашно.
„Абсолютна лъжа и измама е този чат! Аз по принцип нищо не продавам....

Разведена звезда бяга от хотел, завита в юрган

Разведена звезда бяга от хотел, завита в юрган

Откакто се разведе със Сам Асгари, Бритни Спиърс отново заора дъното и отново зачести с изцепките си. Последният скандал около певицата събуди съмненията и на малкото останали й фенова, че тя отново се дрогира и се държи неадекватно.
Миналата седмица Поп принцесата бе заснета посреднощ пред луксозен хотел в Лос Анджелис, завита с юрган, почти гола и разплакана, което...

Лорд Минчев: Добри хора, моля, събудете се!

Лорд Минчев: Добри хора, моля, събудете се!

Вярно е, че който плаща той поръчва музиката, ама модното дефиле на тазгодишния Онзи конкурс, изби рибата. И риба не само, че няма да има за избиване дълго време, но дълго след това ще мирише на остатъците й, най-вече естетически.
Лорд Евгени МИНЧЕВ

Не ме интересува частният случай на участниците, защото как се резилиш си е само твоя работа. Възмущението ми е, ч...