Архив на статии от категория -> Хороскоп

За кои петък е късметлийски ден

За кои петък е късметлийски ден

Овен
Днес печели организираната инициатива и хората, които обединят сили и ресурси в името на обща цел. Включете се в съвместни инициативи и оглавете перспективни начинания, които ще работят в името на колектива и семейството. Добре е за събрания, за обмен на опит и информации и за взимане на важни за бъдещето на всички решения. Соловите акции няма да се толерират и да успеят.
Телец <...

За кои четвъртък носи промени

За кои четвъртък носи промени

Овен
Ден на пръстена и колелото. Добре е за обвързване. Всичко се променя. Законите действат с нова сила и по нов начин, отношенията изискват промени и напасване. Кръвта се обновява, мислите ни също, всеки може да получи своето откровение за пътя напред. Какъвто и проблем да се появи ще се разреши. Само не губете самообладание и не затруднявайте околните с охкания или забележки.
Телец...

На кои в сряда ще им върви

На кои в сряда ще им върви

Овен
Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено ако са си поставили високи цели и отговорни задачи. Смирете амбициите, помогнете с каквото можете на някой изпаднал в нужда. Не подминавайте протегнатите ръце. Ден на сърцето и сърдечните работи. Включете се в спонсорски и дарителски акции, постарайте се да улесните живота на близки, колеги и приятели.
Телец

Какво ни се пише във вторник

Какво ни се пише във вторник

Овен
Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от Везните, а Венера ще налива масло в огъня на страстите от нехармоничния ви Рак. Не рискувайте в играта на чувствата. Не е време за изневери, но може и да ви изневерят, ако не сте си на мястото. Служебните битки и гоненето на кариера ще ви отвличат от семейните задължения. Ако забравите за дадените обещания ви чака тежка вечери.
Телец <...