Архив на статии от категория -> Хороскоп

Какво ни вещаят звездите за днес

Какво ни вещаят звездите за днес

Овен
Ден на високите енергии и на големите претенции. Луната от вашия знак е в конфликт с Плутон от Козирог. Трудно ще надвиете конкуренцията. Ще се използват позволени и непозволени средства за елиминация на потенциалните врагове. Няма прошка и за грешките в любовта. Не уреждайте имотни сделки, ако нямате съгласието на всеки член от семейството.
Телец
Важното уредете в първите д...

За кои четвъртък е печеливш ден

За кои четвъртък е печеливш ден

Овен
Силен, успешен и печеливш ден, особено за родените в първата декада. Луната е в съвпад с Юпитер и със Слънцето ви. Стартирайте нов бизнес, направете промоция и реклама на това, с което се занимавате и смятате да печелите от него. Отложете пътувания, ако биха навредили на личните ви или делови връзки. Ден на откровение за правилната посока и цел. Гонете си интереса.
Телец
Ден...

Какво ни очаква в сряда

Какво ни очаква в сряда

Овен
Един вдъхновен ден. Всяка среща ще е от значение и ще носи ползи. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо с отстъпка. Залива ви творческо вдъхновение. На един дъх ще направите и уредите това, което в предните дни е напредвало мъчително. Планирайте за тази вечер и за утре сутринта преговори с чужбина. Може да ви приемат в нова среда и да получите повишение.
Телец
...

Какво ни се пише във вторник

Какво ни се пише във вторник

Овен
Не се включвайте в групови инициативи. Не си позволявайте и любовни връзки по месторабота. И клюката върши мръсната си работа. Вечерта сте на прага на фатално привличане. Луна и Венера светят заедно в нощното небе. Страстите се развихрят, трудно се изпълняват обещанията дадени в миналото. Останете верни на партньора и на принципите си. Днес връзките са неравностойни.
Телец
Д...