Архив на статии от категория -> Хороскоп

Какво да не правим днес

Какво да не правим днес

Овен
Не започвайте деня с претенции, а се постарайте да удовлетворите исканията на близки, колеги и шефове. До обед се раздавайте по всички линии на личната ви активност, но от обед навлизате в силен и творчески период и до петък постигате нещо важно или си издействате повишението. Вечерта може да ви се обадят с делово предложение, което ще ви извади на светло.
Телец
До обед не се...

За кои вторник носи успехи

За кои вторник носи успехи

Овен
Днес и за родените във втората декада проблемите никнат като гъби. до обед уредете амбициозните си дела, а за следобед планирайте участия в спонсорски мероприятия. Сега е момента да изпълните обещанията си към близките и децата. И ако сами се нуждаете от нещо потърсете подходящия човек, който този път няма да може да ви откаже. Ориентирайте се и към бартерни сделки..
Телец
До...

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Денят носи рискове за родените в първата декада. Представете си ярко и с подробности тази линия на поведение, която трябва да следвате и не се отклонявайте от нея. С навлизането на Слънцето в Риби навлизате в сатурнова дупка. На работното място започват промени, които ще рикошират неприятно върху нуждите на дома. Нищо важно да не се предприема, ако не сте го обсъдили семейно.
Телец...

Как ще сме в неделя

Как ще сме в неделя

Овен
Ден на двойнствените отношения. До обед ограничете страничните контакти, не се опитвайте на никого нищо да доказвате и да излизате от зоната си на комфорт. Много неща остават недоизказани, а споделеното с неподходящ човек ще ви вгорчи живота. От обед насочете енергията си към благоустройството на дома, изпълнете дадените обещания и следвайте най-важната цел.
Телец
До обед мно...