Архив на статии от категория -> Хороскоп

Какво да не правим днес

Какво да не правим днес

Овен
Денят започва с проблеми и грижи, може да се отложи пътуване или плановете ви да се променят. Луната е в опозиция на родените в първата декада. Назряват събития, които трябва да овладеете и да се съобразите, ако искате да запазите семейния мир и отношенията си с партньорите. Следобед се ориентирайте към ремонтни и обновяващи дома ви дейности. Не рушете, а градете на всички нива.
Те...

Как ще я караме в петък

Как ще я караме в петък

ОВЕН
До обед продължете да попълвате редиците от верни съюзници и партньори. Добре е да се поднови фирмена дейност и да се преподпишат договори, подсигуряващи всички участници в предстоящата работа или дейност. С напредването на деня нещо тъмно и вредно се промъква в отношенията и в следващите три дни може да бъдете подложени на прикрита и открита атака.
ТЕЛЕЦ
Днес и родените в тре...

Чии желания ще се сбъднат днес

Чии желания ще се сбъднат днес

Овен
Изчакайте, не проявявайте излишна активност до обед, но каквото си пожелаете може да се сбъдне. Насрочете важните срещи и връзки за следобед, когато с лекота ще се реши имотен спор, ще се направят нужните инвестиции и ще се разберете с всеки по спорните въпроси. Навлизаме в деня на Феникса, възраждат се стари връзки, оформят се и новите лагери на работа и влияние.
Телец
До об...

За кои сряда е проблемен ден

За кои сряда е проблемен ден

Овен
До обед приключете преговори и сключете договори. Следобед клюката се активизират и може да попречи на делата и бизнес отношенията. До утре на обед не споделяйте планове, намерения и идеи, ако не искате да ви ги откраднат и реализират преди вас. Пазете си телефона и документацията, но може да надникнете в чуждата. Ден на шпионски афери, печелят добре осведомените в играта.
Телец