Архив на статии от категория -> Феномени

Каква прическa ти подхожда според зодията

Каква прическa ти подхожда според зодията

Каква прическа да изберете за новия си имидж може да се определи по много критерии. Един от тях се оказва Зодиака. Какви прически по зодия има, вижте сега:
1. Овен - Момичетата Овен се отличават с амбиция, липса на страх и желание да привлекат вниманието. За тях са подходящи буйни прически и буфанти.
2. Телец - Тази зодия се характеризира със спокойствие и ура...

Какво ще ни се случи до неделя

Какво ще ни се случи до неделя

Овен
Това е седмица, в която да се въздържате от активни действия. Със сигурност останете в изчакваща позиция пред първите три дни на периода. Ще имате желание да направите много, но сега не е моментът за това. След сряда ще са успешни активните преговори. Заложете на дейности, които са свързани с планирани. В края на седмицата ви очаква придобивка или повишаване на дохода....

Настъпва кармична Черна луна

Настъпва кармична Черна луна

Днес предстои важно астрологично събитие, а именно второ Новолуние за месеца, което се нарича Черна Луна Черната Луна винаги е съдбовно време, през което Вселената щедро разпределя на хората наградите и наказанията, които заслужават. Астролозите го определят мощно съдбовно време.
Всяко Новолуние е време, когато астролозите съветват да се предприемат стъпки към нещата...

Какво ви вещаят звездите през другата седмица

Какво ви вещаят звездите през другата седмица

Овен 21 март – 20 април
17-и е ден за планиране, не се ангажирайте с проблемите на другите, денят насочва към полезните за всеки неща. На 18-и пренареждате по нов начин бизнеса и личните връзки. Ще се отворят нови варианти както за работа, така и за преместване в нова среда. На 19-и работете солово, не споделяйте. Всичко, което свършите сами, без чужда помощ, протекция или на...