Архив на статии от категория -> Феномени

Как всяка зодия разкрива, че ви желае

Как всяка зодия разкрива, че ви желае

Някои хора трудно говорят и изразяват чувствата си. Ако обаче забележите тези неща при различните зодии, можете да бъдете сигурни, че сте специален човек за тях и силно ви желаят.
Овен
Те остават, когато нещата започнат да стават по-последователни
Овните обичат да правят забавни неща с партньорите си. Винаги склонни към приключения и смело...

Месечен хороскоп за юни

Месечен хороскоп за юни

През юни 2024 г. някои от зодиите ще имат голям шанс за успех. На кои знаци ще им върви в любовта, на кои с парите, а на кои и с двете вижте в новия месечен хороскоп за юни.

Овен
Този юни ще бъде период с висока активност. Сега е моментът да покажете възможностите си и да ги въплътите в живота. Не бавете реализацията по замисленото и пок...

Как ще сме с любовта тези дни

Как ще сме с любовта тези дни

През новата седмица ще търсим истината в любовта. Очаква ни пълнолуние в знака на зодия Стрелец и то ще изисква прозрачност във всички взаимоотношения. Ако не чувстваме, че сме морално съгласувани с нашите партньори, може да има проблем. Хубавото е, че любовта ще ни мотивира да говорим, благодарение на Венера, която преминава в Близнаци.
Повече за вашата зодия може д...

Седмичен таро хороскоп на маг Розали

Седмичен таро хороскоп на маг Розали

Овен-Кулата
Разрушение

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви e разклатена.
Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Рискувате околните да изгубят доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период още за неочаквани травми или финансови загуби. Време е да се изправит...