Архив на статии от категория -> Феномени

Зодиите, които се тревожат за щяло и нещяло

Зодиите, които се тревожат за щяло и нещяло

Как реагирате, когато сте подложени на стрес, зависи много от вашия тип личност. Някои хора се затварят в себе си, други преминават в режим на паника, а трети избухват. А начинът, по който се справяте с емоциите си, не само влияе върху възгледа ви за живота, но и върху взаимоотношенията ви. Така че може да се заинтригувате да откриете коя зодия е по-предразположена към нервни кризи и т...

Слабите места на всяка зодия

Слабите места на всяка зодия

Познавате ли слабите места на астралните знаци? Никоя зодия не е перфектна – всяка притежава качества и недостатъци, съчетани в различни конфигурации, които могат да улеснят или попречат на определени намерения. Затова е добре да знаем как да открием и коригираме някои наши дефекти, за да постигнем целите си!
Овен

Овенът по принцип действа импулсивно и говори ка...

Най-големите прахосници

Най-големите прахосници

Те харчат последните си пари за уж изгодни и „много необходими“ придобивки. Прахосничеството лесно може да се превърне в порок, от който някои зодии са по-застрашени от други.
Ако сте една от тези 3 зодии, по-добре стойте далеч от моловете и се опитайте с всички сили да останете в рамките на месечния си бюджет.
1. Овенът е импулсивен прахосник

Какво ни е писано за новата седмица

Какво ни е писано за новата седмица

Овен - Осмица чаши
Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съот...