Архив на статии от категория -> Феномени

Любовен съвет за всяка зодия

Любовен съвет за всяка зодия

Вижте какъв любовен съвет ви дават звездите според зодиакалния ви знак.
Овен
Да даваш любов е също толкова хубаво, колкото да получаваш. Не се страхувайте от чувствата си.
Телец
Ако имате партньор до себе си, е хубаво да посветите деня си на него. Ако сте самотни, днес е добър ден да срещнете подходящата половинка.

Какво ще се случи през декември на всяка зодия

Какво ще се случи през декември на всяка зодия

Последният месец на толкова противоречивата от астрологична гледна точка 2023 година. За съжаление водещите астролози по света не обещават нищо особено положително като цяло и през декември.
Меркурий за последен път става ретрограден тази година - започва на 13 декември и ще е така до 1 януари. От Козирог ще се върне в Стрелец. Астролозите казват, че това е период, в...

Седмичен таро хороскоп на маг Розали

Седмичен таро хороскоп на маг Розали

Овен – Колесницата
Сила на волята

Необходимо е голямо усилие и твърдост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате възможност да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали целта ви наистина заслужава вашите усилия. Очаква ви издигане и успех, но не се главозамайвайте. Дръжте егото си под контрол. Престанете да се опитвате да държите всич...

Кой ще е най-щастливият ви ден през декември

Кой ще е най-щастливият ви ден през декември

Декември на 2023-а е пред нас и докато прегръщаме празничния дух и си правим някои равносметки за изминаващата година, звездите се подреждат така, че да донесат уникални възможности за всяка една зодия. Независимо дали сте Овен, който се втурва напред или Риби, плуващи през теченията, вашият щастлив ден ви очаква и през последния, дванадесети месец от годината.
Разберете кой ще е...