Архив на статии от категория -> Интимно

26 въпроса за секса, с които ще опознаете по-добре партньора си

26 въпроса за секса, с които ще опознаете по-добре партньора си

Независимо дали сте заедно сравнително отскоро или пък сте заедно вече от няколко години, разговорът за секса никога не е излишен. Особено под формата на забавна игра.
Вероятно си спомняте ученическите години, когато лексиконите бяха на мода. Те бяха интересен начин да опознаеш по-добре приятелите си. Замисляли ли сте се, че подобен подход може да бъде приложен и във връзката ви?...

Сексът в кухнята изгаря повече калории

Сексът в кухнята изгаря повече калории

Къде в дома е най-подходящо да се прави секс, анализира експертът по тези въпроси Шахзади Харпър.
Според сексоложката, партньорите е добре да загърбят спалнята и да си намерят други кътчета в къщата си, където да се отдадат на интимни ласки. По нейно мнение, най-добре е да се прави секс в кухнята, защото именно там се изгаряли най-много калории, пише Sun.
Д-р Ха...

Какво от мъжкото тяло влудява жените

Какво от мъжкото тяло влудява жените

Има няколко части от мъжкото тяло, които обаче действат като афродизиак почти на всяка жена. Мъж, който ги притежава, може съвсем да е спокоен, че без усилия ще впечатли поне на първо време представителка на нежния пол.
Ето кои са тези 4 части, които просто подлудяват жените:
Широки и мощни рамене
Мощните рамене привличат безкрайно всяка же...

Три оргазма седмично удължават живота с 10 години

Три оргазма седмично удължават живота с 10 години

Най-добрата превенция срещу болести и старост е редовният секс, така че не се лишавайте от него. Според специалисти три оргазма седмично са напълно достатъчни, за да увеличите продължителността на живота си с 10 години.
Здравните ползи са много повече. При мъжете - води до намаляване на риска от рак на простатата, а при нежния пол от рак на гърдата. Проучване на секс...