Архив на статии от категория -> Интимно

12 неща, които силно възбуждат мъжете

12 неща, които силно възбуждат мъжете

Много жени смятат, че мъжете се възбуждат от апетитни форми. Но представителите на силния пол са категорични, че това е катастрофална грешка и няма нищо общо с реалността.
Жените знаят, че тясната рокля и дантеленото бельо могат лесно да съблазнят мъжа, но това не е всичко, което води до сексуална близост. Повечето мъже признават, че също толкова силно се вълнуват от миризми и няк...

Кое не е вярно за сексуалността на жените

Кое не е вярно за сексуалността на жените

Мит 1. За мъжа сексът е необходим, докато жената може и без него.
Вярно, но отчасти. Действително, мъжете се нуждаят от повече секс. Съществува т.нар. симптом на Тарханов, повишаващ половата възбудимост при натрупването на сперма.
Това подтиква мъжа активно да търси интимна близост, докато при жените сексуалното желание зависи първо от колебанията в хормоналния фон и вто...

6-те най-търсени пози в леглото

6-те най-търсени пози в леглото

PornHub разкри най-търсените сексуални позиции в годишния си доклад за търсенията на хората в сайта и се оказва, че "ножицата" е била сред най-интригуващите.
Всяка година PornHub, който има около 120 милиона ежедневни потребители, издава доклад, очертаващ най-популярните типове видеоклипове, порнозвезди и часове на гледане.
Тази година докладът посочи и шестте най-търсени сек...

Кои са най-лудите места за интимни ласки

Кои са най-лудите места за интимни ласки

Сексът на "необичайно" място покачва градуса на много двойки, които най-често се отдават на ласки извън спалнята, за да се насладят на удоволствието, което им носи онзи огромен риск да бъдат хванати. Колата, банята, някое заведение или по бързата процедура в самолета са едни от най-често срещаните места за правене на любов.
Според анкета, самолетът е едно от най-прив...