Архив на статии от категория -> Интимно

Извратени секс обичаи по света

Извратени секс обичаи по света

Известно е, че всяка народност по света си има свои традиции и обичаи. В това число и такива, свързани със сексуалната им култура. На цивилизования свят му е трудно да разбере повечето от тях.
Тибет
Тук се счита за срамно жените да са девствени. Ако разберат за това в селото, родителите изгонват дъщеря си от къщата. Поради тази причина самите м...

Най-накрая е ясно какво искат мъжете в леглото

Най-накрая е ясно какво искат мъжете в леглото

Невежеството не е благодат. Сексът е умение, което се тренира. Колкото повече го правиш, толкова повече задобряваш, нали? Несъвсем. Ако правиш нещо грешно, па макар и сърцато, то няма как да е успешно и да носи удоволствие. Това важи с особена сила за секса. Понякога само желанието не стига. Друг път на партньора не му е удобно да си каже това, което го притеснява, за да не нарани чувс...

Най-любимите секс пози на жените

Най-любимите секс пози на жените

В секса фантазиите и желанията на мъжете и жените често се препокриват. И двата пола искат да се усещат желани, половинката им да предизвика в тях нови желания и страст, а сексът просто от полов акт да се превърне в нещо наистина специално. През днешния ден всяка дама иска да се почувства специална, а заслугата в повечето случаи е на партньора й.
Кучешка поза...

Веганите правят два пъти повече секс

Веганите правят два пъти повече секс

Веганите правят два пъти повече секс от любителите на месото и са по-склонни към експерименти в спалнята, съобщи в. "Дейли мейл".

В анкета на сайта за запознанства illicitencounters повече от половината вегани твърдят, че правят секс четири пъти седмично, докато само половината месоядни посочват, че се забавляват под чаршафите два пъти за същия период.
Две...