Архив на статии от категория -> България

Изключват депутата Пилето от БСП

Изключват депутата Пилето от БСП

Варненското БСП сне доверието си от депутата Иван Иванов, по прякор Пилето, и поиска той да бъде изключен въобще от червените редици. Решението срещу него бе взето след серия изстъпления на народния избраник. Миналата седмица той бе обвинен, че е поръчал побоя върху свой другар от Долни Чифлик, а в началото на седмицата бе изловен да нарушава карантината си, след като е бил диагностициран...

Излъга ли Гала за коронавируса!?

Излъга ли Гала за коронавируса!?

Гала използва коронавируса и най-вече ефира на Нова ТВ, за да рекламира бизнеса на мъжа си Стефан Николов. Затова алармираха зрители на „На кафе“, възмутени от подмолните игри на тв водещата. Аудиторията на предаването дори се усъмни дали тв водещата наистина е болна. 
Както стана ясно, Гала е болна от Ковид-19 и води предаването си от къщи онлайн. Днес тя се появи и разказа...

Гала закъса финансово

Гала закъса финансово

Финансови трудности са налегнали ТВ ветеранката Гала, която от понеделник е с коронавирус, издават от обкръжението й, узна HotArena. Свикналата да живее в охолство водеща на "На кафе" взела кардиналното решение да се отърве от един от любимите си имоти - вилата в покрайнините на Банско, където с любимия й Стефан непрестанно отмаряха през последните 2 години.
Дървена...

Избират плеймейтки с маски

Избират плеймейтки с маски

С маски на сцената ще се появят кандидатките в конкурса „Мис Плеймейт“, узна HotArena. Организаторите на конкурса не мислят да отменят събитието на годината въпреки много случаи на COVID-19. Те ще спазят всички предпазни мерки, за да може гостите да бъдат опазени.
Събитието е планирано да се проведе през втората по...