Архив на статии от категория -> България

Разстреляната жена на Къро била бременна в 3-ия месец

Разстреляната жена на Къро била бременна в 3-ия месец

Гергана Кочанова, красивата съпруга на Красимир Каменов – Къро, която беше застреляна заедно с мъжа си при безпрецедентно по своята жестокост мафиотско нападение в Кейптаун, е била бременна в третия месец. Това съобщава в новия си брой седмичника „Уикенд“, позовавайки се на бивши колежки от модния подиум на носителката на короната „Мис България Вселена“ през 2007 г.
...

Разбраха се!!!

Разбраха се!!!

Лидерите на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС (част от тях от преговорните екипи - б.р.), както и бъдещите ротационни премиери акад. Николай Денков и Мария Габриел обявиха позиции по повод създаването на редовния кабинет след 5 последователни парламентарни избора, довели до тежка политическа криза.
Изненадващо днес, освен преговорите за кабинета, стана ясно, че вече се водят ин...

Българска полицайка наградена в Торонто

Българска полицайка наградена в Торонто

Българска полицайка в Торонто беше наградена със специална грамота за това, че е спасила човешки живот. Отличието, присъдено на Мария Зашева, е изключително престижно в Канада и се дава след дълго обсъждане и решение на специално жури.
„Оказах първа помощ на 20-годишно момче без пулс. Правих му изкуствено дишане седем минути. Това бяха най-дългите 7 минути в живота м...

Певица отпразнува развода си със заря

Певица отпразнува развода си със заря

Народната певица Ива Давидова се похвали, че вече е щастливо разведена жена.
Тя отпразнува развода със съпруга си Димо по-шумно и от самата сватба, като дори беше подготвила празнична заря по този случай.
„Видно от решението на Районен съд - Перник, а именно първа инстанция е обективната истина – установена е извънбрачна връзка на ответника. Благодаря на българ...