Архив на статии от категория -> България

Задържаха издирвания син на Масларова

Задържаха издирвания син на Масларова

Обвиняемият за поръчковото убийство на Станка Марангозова Иво Масларов е задържан в Германия и днес беше екстрадиран с полет до София, съобщи БНТ. Той е доведен син на бившата социална министърка и виден член на БСП Емилия Масларова, но не подържа никакви отношения с нея.
Масларов се укриваше от около година и е обявен за издирване от Интерпол. Смяташе се, че се е ус...

Синът на Борис Гуджунов след мизерията у нас се замогна в Дубай

Синът на Борис Гуджунов след мизерията у нас се замогна в Дубай

Синът и съпругата на покойния певец Борис Гуджунов са напуснали страната, разказват техни съседи от столичния квартал „Люлин“. Роднините на българския Том Джоунс емигрирали уж за постоянно, но не в родната на вдовицата му Елжбета Полша, а в Дубай.
От няколко години насам синът на Гуджунов – Кристиан, работи като стюард към луксозните дубайски авиолинии, собственост н...

Разпънаха Мони Паси на кръст, наричат го „мюре“

Разпънаха Мони Паси на кръст, наричат го „мюре“

След като позабравения евроатлантик №1 Соломон Паси стана избраник на ГЕРБ за медиатор в почти обречените разговори за правителство, бившият външен министър буквално бе разпънат на кръст от стари и нови политици, стари съмишленици и отявлени критици.
Самият Паси се похвали, че е приел поканата на Бойко Борисов да е част от контактната група за преговори за съставяне...

Пепеляшка от Велико Търново

Пепеляшка от Велико Търново

Най-хубавият подарък за рождения си ден получава отглежданата в социална институция във Велико Търново Александра-Йордания Пердикеа, пише "Борба".
На 5 октомври тя става на 18 години и ще продължи живота си с ново семейство. Историята на момичето спокойно може да се сравни с приказката за Пепеляшка, която бива наградена от бог за добротата и трудолюбието си.

Але...