Архив на статии от категория -> България

Тв язък, Николета няма да ражда в ефир

Тв язък, Николета няма да ражда в ефир

Най-успешната ни плеймейтка Николета Лозанова няма да ражда в ефир, каквито бяха предварителните планове на моделката и възлюбения й - футболистът Николай Михайлов. Двамата дадоха предложение за риалити формат до Би Ти Ви, в което да разказват за ежедневието си, какво обичат да правят, как се забавляват, как протича бременността й и... дори нейното раждане.
От самат...

Николета мачка чаршафите с друг

Николета мачка чаршафите с друг

Попфолк певеца Меди, който бе награбен от Николета Лозанова, озовавайки се между краката ѝ, сподели друго видео в социалните мрежи, на което се вижда как двамата палавници мачкат чаршафите заедно.
Става въпрос за клипа към новата песен на Меди, който е разчистил своя профил в Инстаграм, на който има вече само снимки и видеа, свързани с новия му проект.
Явно Нико...

Крият какво се случва с топ биатлонист, опитал да се самоубие

Крият какво се случва с топ биатлонист, опитал да се самоубие

Плътна завеса е спусната около бившия ни национал по биатлон Краси Анев. Състоянието на спортиста, който се самопростреля, е пазено в пълна тайна и никой не дава данни за състоянието и местоположението му. По непотвърдена информация все още се намира във Военномедицинска академия в София.
Преди около месец Анев се самопростреля в корема с личното си оръжие до язовир...

23-годишната Петя върти на пръста си министерство

23-годишната Петя върти на пръста си министерство

Чиновниците в министерството на икономиката са в пълен ступор и не смеят да гъкнат заради тяхна 23-годишна колежка. Въпросната девойка се казвала Петя и изпълнявала функцията на съветник на министър Богдан Богданов.
Толкова се вживяла в ролята си на икономически ментор, че без грам притеснение отваряла мейла на министъра, когато той е ангажиран с други задачи, и смел...