Архив на статии от категория -> България

Ева от „Тоника“ спря да пее

Ева от „Тоника“ спря да пее

Най-голямата фурия от обичаната група „Фамилия Тоника“ – Ева Найденова, се е отказала от певческата си кариера и вече не приема никакви концертни участия и изяви.
Вдовицата на Гого Найденов живее самотно в родния си Айтос, далеч от суетата и славата, обградена само от шепа близки приятели.


Певицата взела решението да захвърли микрофона след серията лични...

Присмяха се на политици

Присмяха се на политици

В Габрово днес се проведе традиционният хумористичен карнавал под надслов "Кот доди, гад доди". Местните хора призоваха всички да се позабавляваме преди горивото да е станало 20 лв. за грам и логично обект на особено сполучливи шеги станаха представителите на политическата ни класа.
Стрелите на габровския хумор не пожалиха никого от путинофила Костя Копейкин, изобраз...

Падение, футболен бос влезе на терена и наби тъмнокож играч

Падение, футболен бос влезе на терена и наби тъмнокож играч

Още днес българската Ефбет лига ще бъде водеща новина в световния видеообмен с изумително малоумие. Грандиозен скандал беляза изпадането на Царско село от родния футболен елит. "Червените" завършиха 1:1 с Локомотив София в мач, в който пропуснаха две дузпи. В добавеното време на срещата, когато за втори път беше отсъден 11-метров наказателен удар за домакините, собственикът им Стойне М...

Кого избраха за новия ерген

Кого избраха за новия ерген

Финалът на първи сезон на "Ергенът" тепърва ще се коментира разпалено в социалните мрежи, а ето, че вече е ясен и следващият атлетичен мачо, за чието внимание и сърце засукани девойки ще се надпреварват.
Той е актьор и със сигурност има достатъчно обожателки, още след като се появи на екран в хитовия сериал "Откраднат живот". Дали ще се изненадате от този избор или п...