Архив на статии от категория -> В общината

Временно изключват електронните табла на автобусните спирки

Временно изключват електронните табла на автобусните спирки

Поради технически причини е възможно електронните табла на автобусните спирки временно да бъдат изключвани, предупреждават от „Организация и контрол на транспорта”.
От общинското предприятие правят всичко възможно за по-бързото им възстановяване в работен режим и се извиняват на гражданите за причиненото неудобство.

Отпушват бул. „Дунав“ за Коледа

Отпушват бул. „Дунав“ за Коледа

Ремонтът на бул. Дунав върви по план, а пусковият срок е 25 декември. Това уверили представители на фирмата-изпълнител на проекта Пътинвест Инженеринг АД по време на внезапна инспекция вчера от страна на кмета на район „Северен“.
Очакваният пусков срок, който е посочен е за 25 декември. Това ще нормализира трафика по бул. Васил Левски, коментира Венцислава Любенова.
Тя пое ангажимент към...

Коледната елха в "Западен" ще светне на 7 декември

Коледната елха в "Западен" ще светне на 7 декември

Кметицата на „Западен" Тони Стойчева кани жителите и гостите на района на тържество, с което ще се запалят светлините на красивата коледна елха на 7 декември в 17 и 30ч. в парк "Гарнизонна фурна". На откритата сцена ще чуем коледни песни, ще има и много изненади, разкрива г-жа Стойчева. "Обещаваме ви едно незабравимо изживяване - не само ще запалим светлините на Коледното дърво, но и ще запалим п...

Какво свърши за седмица кметицата на „Северен“

Какво свърши за седмица кметицата на „Северен“

Кметицата на район "Северен" Венцислава Любенова отново се отчете пред жителите на района какво е успяла да свърши през последната седмица. Ето какво написа тя във фейсбук:
Уважаеми жители на район "Северен",
Желая да Ви информирам за извършените от мен дейности през последната седмица като районен кмет на район “Северен”:
✅Премахнахме опасни съоръжения, к...