Архив на статии от категория -> Свободна зона

Хейтъри захапаха Азис

Хейтъри захапаха Азис

Попфолк звездата Азис се пусна в социалните мрежи нацепен с преса и бицепси за 300 лв.
Певецът постави силиконов костюм, който имитира мускули и плочки на корема, от Али Експрес.
Така се изтипоса в Инстаграм, а под снимката си в стил Херкулес написа, че това е бъдещето и според New York Times имал дарбата да показва на къде отива света.
Под фотото феновете...

Кобилкина не пада по гръб

Кобилкина не пада по гръб

Наталия Кобилкина не пада по гръб. Като котките, сексоложката, дето с омайни приказки прилапва паричките на наивните женички, не се предава. И втория си развод учителката по с@кс фантазии и умения как да задържиш мъж и привлечеш милионер, не се отказва.
След като се разведе и с гръцкия бизнесмен Такис Дретакис, тя реши да осребри и втория си сакатлък в брака.
К...

Първата дама яде с ръце на прием

Първата дама яде с ръце на прием

Първата дама Десислава Радева сътвори пореден гаф по време на официалната им визита визита с президента Румен Радев в Република Южна Африка, писа „Ретро“.

Двамата присъстваха на освещаването на първия български храм в Йоханесбург преди седмица, а за събитието в двора на църквата се бяха събрали български емигранти от всички краища на страната. По време на банке...

Стар ръкопис разкрива кога изчезва България

Стар ръкопис разкрива кога изчезва България

Специалистката по окултизъм Ина Ясипова живее от дълги години в Австралия, но изведнъж решила да се завърне в родината заради мистична сила, която я дърпала.
„Моята родна земя сякаш искаше да ми предаде някакво послание. Върнах се в България и изкарах едно вълшебно лято в една изоставена махала в Балкана. Там усетих земята си, открих мъдростта на старите хора и пренаредих це...