Архив на статии от категория -> Свободна зона

Звезда от „Гласът на България“ възпя любовен провал

Звезда от „Гласът на България“ възпя любовен провал

Певицата Мария Димова - MIA D., която спечели любовта на журито и публиката в музикалния формат „Гласът на България“ (2017) с изпълнението на „Калиманку Денку“, свали завесата на личния си живот.
Разочарованията в любовта се превърнаха в муза за звездата, която преди дни официално представи парчето „Baby 1 2 3“.
„Идеята се роди се много спонтанно и естествено в...

Върна се вкъщи след 306 дни лечение от ковид-19

Върна се вкъщи след 306 дни лечение от ковид-19

Пенсиониран адвокат, оцелял от Covid-19, след като се зарази с вируса в ранните седмици на пандемията, се завърна емоционално у дома, след като прекара 306 дни в болница, пише британският вестник The Guardian. Смята се, че 74-годишният Джефри Улф, който е бил приет в болница миналия март, след като e припаднал на закуска, е прекарал един от най-дългите периоди в болница заради Covid-19...

Кои влизат в парламента при избори сега

Кои влизат в парламента при избори сега

Електоралната подкрепа за ГЕРБ и БСП е почти изравнена, в рамките на статистическата грешка. 22,9 срещу 19,2 на сто биха получили двете най-големи партии, ако изборите бяха сега. Изводът е на социолозите от "Галъп" от проучване между 7 и 15 януари.
Специалистите обясняват, че ГЕРБ явно преодоляват проблемите от лятото, а и властта вероятно получава бонус от намалява...

Син на Бекъм лъсна в списание с женски дрехи

Син на Бекъм лъсна в списание с женски дрехи

Вторият син на Дейвид и Виктория Бекъм – Ромео, за първи път в кариерата си на модел се появи на корицата на известно списание. 18-годишният британец, който преди години се отказа от намерението си да стане футболист, вчера на профила си в „Инстаграм“ се похвали със заглавната страница на модната библия „ L’Uomo Vogue“.
На страниците на списанието има фотосесия с Ром...