Архив на статии от категория -> Свободна зона

Испанка е най-възрастният човек

Испанка е най-възрастният човек

Мария Браняс Морера, родена през 1907 г., стана най-възрастният човек в света след смъртта на Люсил Рандон, която почина на 118 години във френския град Тулон, пише debati.bg.
Мария Браняс Морера е преживяла две световни войни, гражданската война в Испания, Грипната пандемия от 1918 г. и Пандемията от Covid-19.

Тя попадна в световните заглавия, след като оцеля с...

Кои жени мъжете намират за красиви

Кои жени мъжете намират за красиви

Жените се стремят към съвършенство и винаги искат да привлекат вниманието на мъжете. Това е съвсем нормално и точно така трябва да бъде. Но да видим как трябва да изглежда една жена, която повечето представители на силния пол биха нарекли красива?
Красотата, както знаем, е в очите на този, който я вижда, но някои черти на женския външен вид се харесват особено на мъж...

5 знака, че общувате с енергиен вампир

5 знака, че общувате с енергиен вампир

Почти всеки познава човек, който сякаш изсмуква цялата му жизнена енергия и след срещата с когото се чувства някак обезверен и незначителен. Често ни отнема дълго време, преди да осъзнаем, че определени хора не само не обогатяват живота ни, но дори напротив – натоварват ни излишно. Ето защо съставихме 8 признака, по които да разберете кога дадено приятелство или връзка са нездравословн...

Заключиха кученце в сейф на голям магазин

Заключиха кученце в сейф на голям магазин

Поредно нехуманно отношение над животно ядоса гражданите.Кученце е било заключено и оставено в сейф на обект от голяма търговска верига в столичния квартал „Студентски град“. За това алармираха жители на София.
Фотосът разгневи гражданите, които единодушно заявиха, че е недопустимо живо същество да бъде изтезавано по този начин.
„Пълна лудост, горкото“, коментир...